Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: jokeshyy
Nick oskarżonego: int | Польша
IP lub SID oskarżonego: 1:0:544620
Przebieg sytuacji: Składam skarge na admina, bo juz nie wytrzymalem z ta administracja na tym serwerze(ARENY CS GO). Ziomek sobie siedzi całą mape na spekcie i kickuje po 30 osóbe na mape, jak nie więcej - to jest śmieszne, przez glupie raszowanie. Przez takie zachowanie admina/ów ( bo drugi jest MAKAPAKA - robi dokladnie to samo, nie wiem jak on dostał admina majac 15 lat ) ludzie sie zniechecają do gry na takim serwerze. Druga sprawa jest taka, że dostałem bana nagle za nic grając spokojnie na serwie, nawet nie raszowałem, nic nie pisałem, nic sie nie odzywałem przez mikro, więc za co dostałem bana? Adminowi najwidoczniej cos sie za przeproszeniem poje**** w głowie.
Dowody: Można to sprawdzić w logach

Opublikowano

Zbanowalem Cię za to że miałem podejrzenie o to że cheatujesz, często wcelowywałeś się tam gdzie wychylał się twój przeciwnik i to nie było takie wcelowywanie się żeby sprawdzić pozycję, tylko czekałeś aż się wychyli. Mogłem się pomylić bo człowiek nie jest robotem, jeśli zaszła według Ciebie jakaś pomyłka to za to bardzo Cię przepraszam. 

Opublikowano

Co do kickowania robią dobrze, ale o ile wiem to bez "upomnienia słownego" więc admini dostają upomnienie.

Co do admina @ MAKAPAKAKILLER z czym masz problem, że ma on 15 lat? Ja daję każdemu szanse a na razie widzę, że ma lepsze zachowanie niż nie jeden admin w wieku 18 lat :)

Ostatnie co do twojego bana na Arenie, dostałeś go za "Aim`a i za WH". Postaram się do 24h rozpatrzeć twoje demko i wszystkiego się dowiemy.

@ jokeshyy Nie rozumiem ciebie czy chcesz kogoś z prowokować czy jak? @ int Napisał ci, że mógł się pomylić.

Zgadzam się, że osoba nie robot bo sam nie raz zbanowałem kogoś, a okazało się, że jest czysty.

Więc proszę cię skończ temat. Napisałem ci, że rozpiszę demko i się zobaczy.

Opublikowano

Ale beka ludzie ja tu turniej kiedys organizowalem 1v1 jak was tu nie bylo, a adminem byłem z rok czsau na dwoch serwerach tej sieci wbijam na serwa i dostaje bana, bo jakiś nie powiem kto dostał admina :D @int jakie Ty masz doswiadczenie w tej grze, które powinien posiadać admin? zerowe. Co to w ogóle za uzasadnienie :D 

• Haha 1
  • Właściciel
Opublikowano

Demko podesłane do oceny dla @ Skiper!2!

Mały komunikat do wszystkich Adminów areny, podkreślam do wszystkich nie wyszczególniam tutaj żadnej osoby. Ostatnio zbyt często nakładane są mylne bany, w ten sposób odstraszamy graczy, nie przyciągamy. Mógłbym niemal zaręczyć, że @ jokeshyy jest czysty;

- https://play.eslgaming.com/player/5242715/

- http://banid.pl/kto?to=0:0:544620

... ale niestety wszystko musimy potwierdzić dla wszystkich więc sprawę zostawiam do rozstrzygnięcia dla opiekuna.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Okej, tutaj ja się wypowiem iż zostałem oznaczony.

Dałem ci @ jokeshyy jednego bana za straszenie administracji. Co całe zajście tłumaczyłem @ GraBeK i co mam zrobić, a on mi wytłumaczył i napisał, że mam dać ci bana na 30/60 min za straszenie administracji. Iż pierwszy raz miałeś ze mną doczynienia dałem ci krótszą karę.

I czemu wgl. @ jokeshyy mówisz, że przez ciebię JESZCZE ta serwerownia istnieje.

Opublikowano

Ban zostaje zdjęty. Na demku nie było nic podejrzanego normalne pickowanie tam gdzie przeciwnik może się ustawić.

• Dzięki 1
  • 5 lat później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.