Cvvaniaczek Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 Nick:Cvvaniaczek Imię:Olek Wiek:16 Staż na serwerze:około 41h Doświadczenie:Bardzo dobre Znajomość AMX [0/8]:5/8 Czy byłeś / byłaś już adminem?:Tak Dlaczego Ty?:Przydadzą się wam admini. Na serwerze nieraz graja czity a admina nie ma. Pomogę w pilnowaniu serwera. Kontakt:Forum, Steam , Ts , GG STEAM:Posiadam Akceptujesz regulamin admina?:Tak Akceptujesz regulamin serwera?:Tak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 Oczywiście, że jestem na nie.... Twoje podania są odrzucane z konkretnych powodów, zamiast składać podanie za podaniem, to zastanów się co zmienić a dopiero potem złóż ;) P.S - jak Ojciec Rydzyk napisał pod spodem, Admini COD'a 801 mają bardzo dobry team. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 O ile mnie wzrok nie myli, byłeś już Adminem na BF2. I z tego co zauważyłem zostałeś zdegradowany, za notoryczne łamanie regulaminu. Moim zdaniem COD 801 nie potrzebuje więcej Adminów, obecni Admini wywiązują się dobrze z nadanych im zadań. Jestem na NIE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 Oczywiście, że jestem na nie.... Twoje podania są odrzucane z konkretnych powodów, zamiast składać podanie za podaniem, to zastanów się co zmienić a dopiero potem złóż ;) Hmmm, popieram koleżankę jestem na nie. O ile mnie wzrok nie myli, byłeś już Adminem na BF2. I z tego co zauważyłem zostałeś zdegradowany, za notoryczne łamanie regulaminu. Moim zdaniem COD 801 nie potrzebuje więcej Adminów, obecni Admini wywiązują się dobrze z nadanych im zadań. Jestem na NIE. Również popieram jeszcze raz nie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cvvaniaczek Posted December 25, 2014 Author Share Posted December 25, 2014 O ile mi wiadomo Rydzyk to chyba nie jest twoja sprawa za co i jak wyleciałem :) Havana i Stalker skoro mam z wami konflikt to raczej nie powinniście się wypowiadać bo to wiadomo że będziecie na nie :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 O ile mi wiadomo Rydzyk to chyba nie jest twoja sprawa za co i jak wyleciałem :) Havana i Stalker skoro mam z wami konflikt to raczej nie powinniście się wypowiadać bo to wiadomo że będziecie na nie :)) Po 1 nie mam z tobą żadnego konfliktu po 2 wypowiadać może się każdy, kto grywa na serwerze po 3 Każdy chyba wie za co wyleciałeś po 4 NIE WYPOWIADAJ SIĘ W SWOIM PODANIU. + pamiętaj, że liczy się każda opinia, czy pozytywna, czy negatywna... a nie, że mamy się nie wypowiadać bo jesteśmy na nie, no w sumie wiadomo Ty byś chciał same pozytywy w podaniu ;) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoFFeR Posted December 25, 2014 User Share Posted December 25, 2014 Ja jestem na TAK pomimo że stracił administratora to idzie z nim się dogadać zna regulamin posiada wszystkie potrzeby dot. Administratora nie wiem dlaczego wszyscy się na niego uwzieliście . Podejdźcie do tego z powagą ... Połowa z wypowiedzianych osób nie gra na cod 801 to na tyle dziekuje dowidzenia wesołych świąt :3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 O ile mi wiadomo Rydzyk to chyba nie jest twoja sprawa za co i jak wyleciałem :) Havana i Stalker skoro mam z wami konflikt to raczej nie powinniście się wypowiadać bo to wiadomo że będziecie na nie :)) Pisząc podanie na Admina, (takie same jak na BF2) powinieneś się liczyć z tym że inny Admin bądź zwykły gracz, sprawdzi cię dokładnie nim się wypowie. Ja przedstawiłem fakty które mówią same za siebie, tyle z mojej strony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 Jestem na NIE Często wyzywasz Byłeś raz adminem i straciłeś posadę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamnSlayer Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 Ja jestem na TAK pomimo że stracił administratora to idzie z nim się dogadać zna regulamin posiada wszystkie potrzeby dot. Administratora nie wiem dlaczego wszyscy się na niego uwzieliście . Podejdźcie do tego z powagą ... Połowa z wypowiedzianych osób nie gra na cod 801 to na tyle dziekuje dowidzenia wesołych świąt :3 Ja do cvvaniaczka osobiście nic nie mam. Jest jaki jest, jedni go lubią, drudzy nie. To, że akurat idzie się z nim dogadać nie świadczy, że będzie dobrze wypełniał swoje obowiązki. Skoro dobrze się nie sprawował na bf2 i dostał degradację, to nie znaczy, że na codzie nagle będzie inaczej. "Połowa z wypowiedzianych osób nie gra na cod 801 to na tyle " - A co to ma do rzeczy? Chyba Ci ludzie grali z nim na innych serwerach i doskonale widzieli co robi na bf2, więc jak dl mnie argument za przeproszeniem z dupy. Mając na uwadze dobro serwera i graczy na nim grających, jestem na nie . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cvvaniaczek Posted December 25, 2014 Author Share Posted December 25, 2014 Ale skoro oni nie wiedzą jak się zmieniłem i nie grali jeszcze ze mną to skąd mają wiedzieć jak bym się sprawował może pewne wnioski wyniosłem nikt nie powie tego bo nie wiedzą. Skoro Ojciec Rydzyk myśli że mnie zna to się myli gdyż ze mną nie grał i nie wie jak i co ja robiłem havana` nie wie jak się zmieniłem. Blow nie wyzywam skąd to niby wiesz ?? . BlondAss Gdzie twoja wypowiedź nie wiesz nawet nic o mnie. DamnSlayer może tak na okres próbny byś chciał zobaczyć mnie jak się nie sprawdzę to nie dostane jak się sprawdzę to można zobaczyć :). Wszystko zależy od Wyższej Administracji. Przepraszam że wypowiedziałem się w swoim podaniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veq Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 Jestem na Tak znam cwaniaczka i wiem ze on by ogarnial a stracil adma na bf2 to ja juz wiem z jakich powodow i nie napewno ze nie wykonywal swoich obowiazkow.Powiem tak ta cala paczka havany i stalkera to sie uwziela na cwaniaczka za to ze jest lepszym admem od nich tyle z mojej strony :) Prosilbym zeby wziac moje zdanie w tym podaniu na powaznie nie ze wzgledu ze z nim gadam tylko niektore osoby za duzo sobie pozwalaja na tej sieci :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 Jestem na Tak znam cwaniaczka i wiem ze on by ogarnial a stracil adma na bf2 to ja juz wiem z jakich powodow i nie napewno ze nie wykonywal swoich obowiazkow.Powiem tak ta cala paczka havany i stalkera to sie uwziela na cwaniaczka za to ze jest lepszym admem od nich tyle z mojej strony :) Prosilbym zeby wziac moje zdanie w tym podaniu na powaznie nie ze wzgledu ze z nim gadam tylko niektore osoby za duzo sobie pozwalaja na tej sieci :) To ja mam paczke :( ? To ktoś się uwziął na niego :( ? No weźcie nie róbcie z niego sieroty :(.. bronić chyba sam się umie co :( ? "a stracil adma na bf2 to ja juz wiem z jakich powodow i nie napewno ze nie wykonywal swoich obowiazkow" Czyli wykonywał swoje obowiązki :( ? Czy zaraz ktoś powie, że to ja i moja "paczka" :lol: :( się uwzieliśmy i próbujemy się jego pozbyć :( ? @edit - Cvvaniaczek przepraszam nie doczytałam twojej odpowiedzi, Tak zmieniłeś się tak na pstryknięcie palca.. albo przepraszam to magia świąt Cię zmieniła. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 Ale skoro oni nie wiedzą jak się zmieniłem i nie grali jeszcze ze mną to skąd mają wiedzieć jak bym się sprawował może pewne wnioski wyniosłem nikt nie powie tego bo nie wiedzą. Skoro Ojciec Rydzyk myśli że mnie zna to się myli gdyż ze mną nie grał i nie wie jak i co ja robiłem havana` nie wie jak się zmieniłem. Blow nie wyzywam skąd to niby wiesz ?? . BlondAss Gdzie twoja wypowiedź nie wiesz nawet nic o mnie. DamnSlayer może tak na okres próbny byś chciał zobaczyć mnie jak się nie sprawdzę to nie dostane jak się sprawdzę to można zobaczyć :). Wszystko zależy od Wyższej Administracji. Przepraszam że wypowiedziałem się w swoim podaniu. Mój drogi, nie myśle że cie znam (:D) ponieważ --> napisałem wyraźnie że opieram swoją wypowiedź na faktach.! A skoro uważasz że to nie jest prawda, to najwyraźniej H@ kłamał podając powody w twojej degradacji :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 A tak a propo z góry przepraszam za spam. Ale czy osoba składająca podanie, nie powinna się wypowiadać w składanym przez siebie podaniu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cvvaniaczek Posted December 25, 2014 Author Share Posted December 25, 2014 To ja mam paczke :( ? To ktoś się uwziął na niego :( ? No weźcie nie róbcie z niego sieroty :(.. bronić chyba sam się umie co :( ? "a stracil adma na bf2 to ja juz wiem z jakich powodow i nie napewno ze nie wykonywal swoich obowiazkow" Czyli wykonywał swoje obowiązki :( ? Czy zaraz ktoś powie, że to ja i moja "paczka" :lol: :( się uwzieliśmy i próbujemy się jego pozbyć :( ? @edit - Cvvaniaczek przepraszam nie doczytałam twojej odpowiedzi, Tak zmieniłeś się tak na pstryknięcie palca.. albo przepraszam to magia świąt Cię zmieniła. havana` Ty i chłopaki chcieliście się mnie pozbyć i nie kłam dowody chcieliście zbierać Mój drogi, nie myśle że cie znam ( :D) ponieważ --> napisałem wyraźnie że opieram swoją wypowiedź na faktach.! A skoro uważasz że to nie jest prawda, to najwyraźniej H@ kłamał podając powody w twojej degradacji :) Przepraszam Notoryczne łamanie regulaminu ?? . Ja nie banowałem za Rushowanie a Player-ów banowali Admini nie tylko ja wchodziłem na spect aby banować nie tak jak inni Sprawdzałem graczy przed ich zbanowaniem i co wtakim razie każdy admin warna powinien dostać za takie łamanie regulaminu albo również admina stracić "Przepraszam za ponowne wypowiadanie się ale oni nie chcą pisać napisać pw " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 havana` Ty i chłopaki chcieliście się mnie pozbyć i nie kłam dowody chcieliście zbierać Przepraszam Notoryczne łamanie regulaminu ?? . Ja nie banowałem za Rushowanie a Player-ów banowali Admini nie tylko ja wchodziłem na spect aby banować nie tak jak inni Sprawdzałem graczy przed ich zbanowaniem i co wtakim razie każdy admin warna powinien dostać za takie łamanie regulaminu albo również admina stracić "Przepraszam za ponowne wypowiadanie się ale oni nie chcą pisać napisać pw " Czyli w tym momencie mój drogi, podważasz wypowiedz H@ w kwesti zbanowania twojej osoby. Tak dla przypomnienia --> Banujesz bez wchodzenia na specta - byłem świadkiem Siedząc razem na jednym z serwerów(DD2) twierdziłeś po tym jak ktoś Cie nietypowo zabił że ma wh :) Jesteś zbyt impulsywny i ostry. Wlepiasz bana za rashowanie(Co nie jest zabronione). Dajesz bany za przeklinanie(Choć jest dozwolone) Banujesz "Player | CSSetti" zamiast kickować z powodem "zmień nick" W podaniu podajesz ze byleś już adminem, w pierwszym jak i w drugim. A więc powinieneś wiedzieć że regulamin obowiązuje każdego, a przedewszystkim Admina. Więc nie rozumiem dlaczego upoważnione do tego osoby nie zamkną tego tematu -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 I jeżeli twoim zdaniem powody wymienione przy twojej degradacji, nie są notorycznym łamaniem regulaminu. To albo jest coś nie tak z tym serverem bądź H@ lub ze mną, skoro zwracam na to uwagę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted April 27, 2015 Owner Share Posted April 27, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts