Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Nick: Boyka
  • Imię: Kamil
  • Staż na serwerze: https://www.gametracker.com/player/Boyka/137.74.0.162:27030/
  • Doświadczenie: Cs'a gram około 6 lat z czego 3 lata w 1.6 (posiadam dwa konta z cs:go po 2300 h i 386 h)
  • Znajomość sourcemoda [0/10]: [7/10]
  • Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak oczywiście około 4 razy z czego 2 razy w 1.6
  • Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Od 3h do 4h dziennie
  • Dlaczego Ty?: Zawsze przyda się dodatkowa para rąk a także chciałbym pomóc w utrzymywaniu porządku na serwerze ponieważ 
    gram w takich godzinach kiedy zazwyczaj nie ma żadnego administratora na serwerze jeszcze dodam że staram się utrzymywać w miarę wysoki poziom jeśli chodzi o kulturę osobistą. Pozdrawiam     ( sądzę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania :default_happy:)
  • Posiadasz mikrofon?: Tak 
  • Kontakt: Forum oraz Steam 
  • SID: STEAM_0:0:219413740
  • Akceptujesz regulamin admina?: Tak
  • Akceptujesz regulamin serwera?:  Tak
Opublikowano

Meelo 

1. Tak jak napisałem w podaniu "gram w takich godzinach kiedy zazwyczaj nie ma żadnego administratora na serwerze"
  2. Wczoraj grałem rano i wieczorem a ty w południe więc nie było okazji się spotkać. 
  3. Aktualnie gram na serwerze 3 dni pod rząd ponieważ 5 dni temu przyleciałem do polski a jakim cudem mnie nie spotkałeś na serwerze to nie wiem.
  4. Na serwerze jestem spotykany w godzinach między [10-13] [22-01:00]                         (up   "W ogule"  "ó")

Pozdrawiam.

Opublikowano

I

1 godzinę temu, Pietrek napisał:

Nie

~nie widziałem Cie nigdy 

~15h ledwie 

Wymagane jest 5h

A na serwerze miałem okazje zagrać jak i zapoznać się już z 5 adminami postaraj się częściej wchodzić na serwer to mnie zauważysz. Pozdrawiam (wymieniaj co najmniej 3 powody +1)

Opublikowano

Podanie odrzucam na ten moment, daj się poznać graczom, pograj trochę z nami i przede wszystkim przeczytaj regulamin zanim złożysz podanie.

Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 5 lat później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.