Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżonego:K A M I L

Opis sytuacji:Wyzywanie ludzi na serwerze

Powód:Jego powód wyzywania to że niby mam haxy a ja zgłaszam go, ponieważ jakaś administatorka mnie zbanowała permamentnie bo on ją o to poprosił.

Dowody:

• Haha 1
Opublikowano

Witam, Gość Jest Najwyraźniej Niedysponowany Psychicznie, Poproszę Forum o jego ip w celu wytoczenia sprawy karnej.

Typowy Dzieciaczek Biegający na Odwale, Nie Strzela Wogóle I Używa ALT w celu strzelania (trigger) każdy na serwerze to potwierdzi...

Był Oglądany Na Spectate, Nikt Nie Prosił Administratorki O Zbanowanie Go, Po Drugie Zły Dział :)

Jeśli nie umiesz Korzystać z forum to nie rób tego ... :) 

• Haha 1
Opublikowano

Widzisz nie umiem i nie mam żadnego triggera po prostu żal mi dupe ściska że dobzi gracze są banowani na serwerach a niedysponowany psychicznie to jest on. Nie oglądałeś filmiku?

Opublikowano

Cheatujesz, Cały Serwer To Powie :) 

Używasz ALT Naciąganie :) 

Jest To Udowodnione ;) 

Oglądały Cię Ponad 4 osoby, nie strzelasz po czym namierzasz perfect w typka ;) trigger 100%

USTAWA z dnia 4 lutego 1994 r. "o prawie autorskim i prawach pokrewnych" - o rozpowszechnianiu czyjegoś wizerunku mówi Art.81.

PRZEPIS PRAWNY:
Art. 81.
1. Rozpowszechnianie wizerunku wymaga zezwolenia osoby na nim przedstawionej. W braku wyraźnego zastrzeżenia zezwolenie nie jest wymagane, jeżeli osoba ta otrzymała umówioną zapłatę za pozowanie.

2. Zezwolenia nie wymaga rozpowszechnianie wizerunku:
1) osoby powszechnie znanej, jeżeli wizerunek wykonano w związku z pełnieniem przez nią funkcji publicznych, w szczególności politycznych, społecznych, zawodowych;
2) osoby stanowiącej jedynie szczegół całości takiej jak zgromadzenie, krajobraz, publiczna impreza.

Jeśli nie zachodzą wskazane w przepisie wyłączenia to odpowiedzialność za rozpowszechnianie wizerunku bez pozwolenia określają Art.83. oraz 78. ust.1.

PRZEPIS PRAWNY:
Art. 83.
Do roszczeń w przypadku rozpowszechniania wizerunku osoby na nim przedstawionej oraz rozpowszechniania korespondencji bez wymaganego zezwolenia osoby, do której została skierowana, stosuje się odpowiednio przepis art. 78 ust. 1; roszczeń tych nie można dochodzić po upływie dwudziestu lat od śmierci tych osób.
PRZEPIS PRAWNY:
Art. 78.
1. Twórca, którego autorskie prawa osobiste zostały zagrożone cudzym działaniem, może żądać zaniechania tego działania. W razie dokonanego naruszenia może także żądać, aby osoba, która dopuściła się naruszenia, dopełniła czynności potrzebnych do usunięcia jego skutków, w szczególności aby złożyła publiczne oświadczenie o odpowiedniej treści i formie. Jeżeli naruszenie było zawinione, sąd może przyznać twórcy odpowiednią sumę pieniężną tytułem zadośćuczynienia za doznaną krzywdę lub – na żądanie twórcy – zobowiązać sprawcę, aby uiścił odpowiednią sumę pieniężną na wskazany przez twórcę cel społeczny.
(...)
Opublikowano

1.Nie używam alta

2.Gram od początku csa to konto jest 2 bo 1 sprzedałem.

3.Jak byś oglądał filmik to każdy mnie bronił bo wiedzieli że przywala się do mnie o nic i każdy wiedział że nic nie ma i że to on jest jakiś niedorozwinięty psychicznie.

• Haha 1
Opublikowano

Zaczekam aż zobaczy to jakiś opiekun czy admin i nawet jeśli nie dostane unbana to on dostanie go za wyzywanie mnie i innych ludzi na serwerze.

Opublikowano

A z tym prawem to ja mogę sobie wkleić różne rzeczy:

§ 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła,
podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
§ 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
§ 3. Jeżeli zniewagę wywołało wyzywające zachowanie się pokrzywdzonego albo jeżeli pokrzywdzony odpowiedział naruszeniem nietykalności cielesnej lub zniewagą wzajemną, sąd może odstąpić od wymierzenia kary.
§ 4. W razie skazania za przestępstwo określone w § 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego.
§ 5. Ściganie odbywa się z oskarżenia prywatnego

Opublikowano

Tak Jak Myślałem :) 

Twoje Poprzednie Konto Na 100% Posiada Blokadę Vac, Czitowałeś tam i teraz tu, psując innym dobrą zabawę :) 

Nie Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie wiem czy wolno mi się tu wypowiedzieć , ale moim zdaniem Ty Kamilu powinieneś dostać kare ze względu że złamałeś 2 punkty w regulaminie , jeden to obraza gracza , a druga to tworzenie kłótni lub sporów , klócisz się o byle co -_- , jak uważasz że ktoś ma cheaty zgłoś to do najbliższego Admina bądz Opiekuna , on to sprawdzi czy ta osoba posiada cheaty .  W skórcie dał bym ci bana na pare dni ( takie jest moje zdanie bo zabardzo klnąłeś i wyzywałeś nie jednego gracza tylko paru , jak nie umiesz przegrywać to nie graj w takie gry ) Pozdrawiam

• Lubię to! 2
Opublikowano

Ogólnie to oboje jesteście dnem, ale już to pominę. I nie jestem po żadnej stronie, ale zainteresowało mnie to, że zaczęliście podawać paragrafy z KK. 

Kamilo, w którym momencie Czajs rozpowszechnił twój wizerunek, że chcesz mu wytoczyć o to sprawę? Chodzi ci o momenty w filmiku, w którym widać zdjęcie ze Steam'a? Sorry, ale jeżeli wstawiasz takowe na swoje profilowe, to i tak każdy może je zobaczyć, więc nie wiem o jakim rozpowszechnianiu mówisz. Tym bardziej, że Steam to niejako platforma publiczna.

Czajs, jeżeli chcesz się bawić w sąd przez to, że ktoś Cię obraził w grze, to proponuję od razu zbiorowy pozew połowy graczy GS:GO i osób na ts'ach. Bo po co się ograniczać?

PS. Sorry za mema, ale musiałem XDD

jazda.jpg

• Haha 4
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Przyjrzałem się całej sprawie i według mnie pan @ Czajs jest "Niewinny", bo żadnych wspomagaczy nie zobaczyłem. To, że gracz ma złote odznaki to jest cziterem? Są do tego mapy, programy czy też można je zrobić najprostszym sposobem czyli grając.

@ ElKamilo Nie rozumiem ciebie bo jeśli był "Admin" na serwerze to dlaczego wyzywałeś go, że gra na jakiegoś "alta". Jeśli uważasz, że ktoś czituje to zgłoś to do admina na U@ od tego są admini na naszym serwerze. Do tego dochodzi obrażanie 2/3 osób na serwerze człowieku opanuj się, nie wydaje mi się, że masz 12 lat i musisz każdego obrażać, szanujmy się.

Postanowiłem tak, że gracza @ Czajs odbanuje, a gracz @ ElKamilo Dostanie bana na 7 Dni, za obrażanie graczy i to nie pierwszy raz bo również byłem przy niektórych sytuacjach i uciszenie ciebie nie pomagało. Myślę, że po banie zmienisz swoje nastawienie do ludzi jak i serwera.

Co do waszych spraw "karnych" załatwcie to między sobą, bo myślę, że forum to nie jest komisariat policji.

• Lubię to! 2
  • 7 miesięcy temu...
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.