Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  1. Nick z serwera: EXTREMAAAAA
  2. Imię: Mateusz
  3. Wiek: 19
  4. Steam ID: STEAM_1:1:202780632
  5. Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ): GT: https://www.gametracker.com/player/EXTREM A A A A A/147.135.199.68:27015/ STATS: http://stats.weakapps.pl/player.php?id=1406
  6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Miałem admina więc nie ma problemu.
  7. Znajomość obsługi admina ( x/10 ): Szczere 7/10.
  8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Naprawdę, może bez zbędnego wymyślania. Po prostu brakuje czasami admina, szczególnie rano tak jak teraz. Dołączasz do gry, a tutaj z kapelusza masz 3 afków, jednego na +right, drugiego na +left i się cieszą za przeproszeniem. Po drugie, czasami kulturka mocno leży i dochodzi do jakichś konfliktów, gdzie zaraz serwer się wyludnia, co przybiera to sporą skalę i spore słowa są rzucane na czacie lub "mikrofonem". Chciałbym po prostu pomóc obecnym adminom, żeby było lepiej i ciutkę porządniej.
  9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Idą wakacje, w sumie już są. 3 godziny w górę.
  10. Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] Tak.
  11. Akceptacja regulaminu admina/serwera: Tak/Tak.
  12. Linki do poprzednich podań: brak takowych.
  13. Kontakt: prywatna wiadomość, po jakimś uprzednim kontakcie mogę wejść na ts'a lub Steam: https://steamcommunity.com/profiles/7656119

@ Jaro ostatnie dni to wynik tzw. wyciągania ocen :D gdyby spojrzeć do tyłu, aktywność jest w miarę równa, dzięki :D

@ Skiper!2! "- Sprzeczasz się z ludźmi, obrażasz i nie raz ciebie musiałem upominać a robiłeś to dalej.." nic robione na serwerze nie było nieumyślne, a jedynie obiektem żartu z którymś graczem, z którym mam realny kontakt, więc mogliśmy sobie na takie coś pozwolić, nijak to nie godziło w innych graczy.

@ Skiper!2! Nigdzie nie napisałem, że to było czy jest dobre. I zgadzam się od tego jest ts3, gdzie ostatnio razem gramy, więc niejako problem znika.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Można dać szanse. Wiek, doświadczenie, ogarnięty, aktywność taka w miare tylko bardziej regularnie graj. Jestem na tak.

Opublikowano

Jestem na Neutral

+Wiek

+/- Aktywność

- Sprzeczasz się z ludźmi, obrażasz i nie raz ciebie musiałem upominać a robiłeś to dalej..

@ EXTREMAAAAA OK, ale sądzisz, że to normalne, że obrażasz się ze znajomym na serwerze? Do tego jest TS3 czy też DISCORD. Myślę, że startując na admina powinieneś się zachowywać normalnie :) "To tylko moja opinia"

Opublikowano

Jestem skłonny dać tak

+wiek

+faktycznie siedzisz na serwie z rana, i jest czasem mocna rozróba

+czas który możesz poświęcić

+nie wdajesz się w kłótnie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.