Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  1. Nick z serwera:S0u
  2. Imię:Mateusz
  3. Wiek:20
  4. Steam ID: STEAM_0:0:150657596
  5. Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ):https://www.gametracker.com/player/S0u/147.135.199.68:27015/
  6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Administrator na serwerze Only DD2 Pykownia.pl jak jeszcze istniała sekcja cs:go
  7. Znajomość obsługi admina ( x/10 ):8
  8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: No to dlaczego ja, ogólnie rzecz ujmując morze dlatego że na serwerze rzadko kiedy jest widać jakiegokolwiek administratora w czasie gdy serwer opanowuje duża spora ilość "dzieci" i odpałów, które psują grę innym graczom, Rolę administratora pełniłem na serwerowni Pykownia przez około 4 miesiąc do czasu aż właściciel zdecydował się sprzedać serwer komuś innemu, co doprowadziło do jego całkowitego upadku. Teraz może coś o mnie :P Mam na imię Mateusz obecnie 20 lat na karku, w cs'a pykam bo ja wiem już z jakieś 7 lat, obecnie pracuję i studiuję logistykę.
  9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2-3h dziennie
  10. Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] TAK
  11. Akceptacja regulaminu admina/serwera: TAK
  12. Linki do poprzednich podań: nie posiadam poprzednich
  13. Kontakt: https://steamcommunity.com/id/VBCBBNNB5433CXZ/
Opublikowano

Nie kojarze Cie praktycznie w ogóle z serwera. GT fatalne. Wiek na plus tylko. Nie

Opublikowano

Na nie 

-jeszcze nigdy nie widziałem cię na serwerze 

-GT

-nie masz jeszcze dobrego kontaktu ze społecznością serwera

+wiek

Poznaj się z całym serwerem, forum i ludźmi. Na następnym podaniu może zmienię zdanie.

• Legenda
Opublikowano

1 Słowo

Żart

Ile przegrałeś na serwerze ?

- GT

- Konto pod podanie (1 post, 12 minut spędzonego czasu na forum, kolejny żart)

- Nawet nie mogę u ciebie ocenić kultury, ani tego jaki masz kontakt z graczami

+ Wiek, jedyny plus niezależny od ciebie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.