Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
martini

Wywiad - Dudnes

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Nadszedł czas na kolejny wywiad. Tym razem z naszym kochanym Dudnesem. 

Zielony - Pytanie zadane przez redaktora + pogrubienie

Zwykłe pogrubienie - Osoba odpowiadająca

martini: Witaj tu martini. Czy mógłbym przeprowadzić z tobą wywiad? 

Dudnes: Jasne

martini: W takim razie na początek nam się przedstaw. 

Dudnes: Cześć mam na imię Piotr, lat 18, mieszkam w Słupsku(woj.Pomorskie). Zajmuję się grafiką komputerową jak i tworzeniem stron www. 

martini: W Słupsku, czyli tak jak Astral. Możesz nam trochę siebie opisać? Jak wyglądasz itp.

Dudnes: Tak dokładnie jak Astral, mieszkamy niedaleko siebie i bardzo dobrze się znamy. Jak siebie opisać hmm..? ambitny, szczery, niecierpliwy i przede wszystkim uprzejmy. Wzrost około 176-178 cm, waga około 70-74 dawno się nie mierzyłem ani nie ważyłem, ciemny blond.

martini: Masz może rodzeństwo?

Dudnes: Tak mam dwóch braci

martini: Dobrze. To może teraz nam napiszesz czym się interesujesz. 

Dudnes: Tak jak wspomniałem nie co wcześniej interesuje się grafiką komputerową, może arcy dzieł nie tworzę lecz zafascynowanie wzięło mnie od cs'a. Zacząłem robić grafikę na własne potrzeby i tak się zaczęło to powoli kręcić. Głównie interesuje mnie informatyka, choć wybrałem inny kierunek na przyszłość.

martini: Inny Kierunek? Czyli jaki?

Dudnes: Kucharz, identycznie jak Astral. Nawet chodzimy razem do tej samej szkoły. Ostatni rok mi został więc muszę się wziąć co nie co za naukę.

martini: Dorabiasz także jak Astral?

Dudnes: Powiedzmy, że Astral doszedł do mnie i dorabia, a ja bardziej pracuje już na etat.

martini: Rozumiem. Teraz może pytanie o cs'a i sieć Katujemy.eu. Skąd pomysł na ten projekt i akurat czemu ta nazwa? Czemu nie inna?

Dudnes: Pomysł zaczerpnięty był ze starego projektu CsKatownia.pl, głównie sama nazwa katujemy, cskatownia wzieła się z bujnej wyobraźni. Przy tworzeniu sieci myśleliśmy ciągle nad nazwą i wiedzieliśmy, że nazwa ta będzie już do końca więc nie może być byle jaka i dobrze byłoby, gdyby nawiązywała do cs'a. Samo słowo katujemy - można skojarzyć z cs'em więc tutaj już więcej tłumaczyć chyba nie muszę

martini: Długo grasz już w cs'a? 

Dudnes: Około 6 lat będzie, jeżeli dobrze pamiętam to pierwszy raz grałem w podst. 1.5 dokładnie cs wtedy jeszcze był na hicie. Potem kolega dał mi płytkę z 1.6 gdzie grało się na boty. Następnie zakupiłem steama w empiku za 49zł jak dobrze pamiętam i aktywowałem go w 2008r. Steam miałem kilka lat lecz z czasem mi go ukradli. Potem to już tylko odkupowałem od kogoś konta i grałem. No i oczywiście jak wiadomo miałem przerwy na inne gry np: Metin czy Lol

martini: To całkiem długo już grasz. Zadam ci teraz pytanie takie jak Astral'owi. Jakie będzie następny mod po DD2. Astral napisał, że to my, gracze będziemy wybierali. Zgadzasz się z tymi słowami?

Dudnes: Dosyć niedawno rozmawialiśmy o tym i stwierdziliśmy, że warto byłoby otworzyć jakiś typowy mod np: cod, bf4 coś w tym stylu. Oczywiście zrobimy pewnie ankietę, w której forumowicze oddadzą swój głos.

martini: Dobrze. Czas na pytania ogólne. Co lubisz najbardziej jeść? 

Dudnes: Jeść? Hmm chyba pizze, w pizzerii robię więc może i dlatego.

martini: Jaki gatunek muzyki najbardziej lubisz słuchać?

Dudnes: Słucham chyba wszystkiego co po prostu wpadnie w ucho, od dubstep'u po discopolo.

martini: Jaki rodzaj filmów najbardziej lubisz oglądać?

Dudnes: Hmm, chyba akcji i komedie, choć czasami dobry horror też lubię obejrzeć. 

martini: Masz jakiś ulubiony film?

Dudnes: Ulubiony? Nigdy nad tym nie myślałem, więc na te pytanie Ci nie odpowiem.

martini: W jakich ciuchach lubisz najbardziej chodzić?

Dudnes: Jakiegoś specjalnego stylu nie mam, rurki, airmax'y, bluza z house / cropp, Coś na tej zasadzie.

martini: Na tym zakończymy nasz wywiad. Miło się rozmawiało. Dziękuje za poświęcenie mi czasu. To może jeszcze na koniec pozdrowienia. Kogo chciałbyś pozdrowić?

Dudnes: Pozdrowić chciałbym wszystkie osoby, które oczywiśćie są z nami i mam nadzieje, że zostaną do końca. Dodatkowo mogę dodać, że dla naszych graczy czeka miła niespodzianka, ale to wszystko w swoim czasie. Dziękuje również. 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Krótki wywiad, minimum wiadomości z niego wyciągnąłeś. Następnym razem ułóż sobie w głowie inne pytanie. Ale plusik dla Ciebie :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.