*IREK*BESTIA*CZARNY* Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 Nick: *IREK*BESTIA*CZARNY* Imię: Irek Wiek: 41 Staż na serwerze: Jeszcze żadnego Doświadczenie: 3 lata Czy byłeś / byłaś już adminem?: tak Dlaczego Ty?: Jak już wiadomo mam Admina na CoD 301 Kontakt: Skype ireneusz.pawlikowski GG. 5606954 email. [email protected] STEAM: Czarny1973 STEAM_0:1:48661909 http://www.gametrack...2.41.213:27555/ Akceptujesz regulamin admina?: Tak Akceptujesz regulamin serwera?: Tak P.s. Nie posiadam Cs GO lecz kupuję po Nowym Roku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 Jestem na tak. Jest pan w takim wieku, że ogarnięcie tego nie powinno sprawiać panu problemu. Tylko panie Irku, niech pan szybko kupuje tego GO'ła :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuDe Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 Składa Pan podanie nie mając nawet gry, a co dopiero jakiegokolwiek doświadczenia związanego z sourcemodem. Znajomość AMX [0/8]: 4/8 We wzorze także powinno być to zmienione, bo amx to jednak nie jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cr3W Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 Składa Pan podanie nie mając nawet gry, a co dopiero jakiegokolwiek doświadczenia związanego z sourcemodem. We wzorze także powinno być to zmienione, bo amx to jednak nie jest. Recze za niego. Jest to moj bardzo dobry znajomy. Szybko sie uczy i gre kupi napewno. Dajcie mu szanse. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz4444 Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 Na tak :) starszy pan w administracji sie przyda :)- nie ma Counter strika... ale kupi :)+wiek+Był już pan adminem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted December 24, 2014 V.I.P Donor Deserved Share Posted December 24, 2014 Hmm wiek przemawia za, tak samo to, że jest już Pan adminem na jednym z naszych serwerów. Wydaję mi się, że i tu Pan ogarnie. Na TAK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*IREK*BESTIA*CZARNY* Posted December 24, 2014 Author Share Posted December 24, 2014 Składa Pan podanie nie mając nawet gry, a co dopiero jakiegokolwiek doświadczenia związanego z sourcemodem. We wzorze także powinno być to zmienione, bo amx to jednak nie jest. Zmieniłem ale na pewno się nauczę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 25, 2014 Owner Share Posted December 25, 2014 Jak gra będzie zakupiona wtedy można napisać podanie, po co deklarować się tydzień, dwa przed. Podanie odrzucone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 25, 2014 Owner Share Posted December 25, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie odrzucone Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts