Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim Paniom, Panom, Panom zmieniającym się w Panie i odwrotnie, biseksualni, aseksualni, proseksualni, homoseksualni, dwupłciowi itd itp. 
Wracam po kilkuletniej przerwie pod nowym nickname'em (stary = never.[t]). Vacacje się skończyły, nowe konto zakupione to trzeba wpaść na stare śmieci. Swego czasu byłem tutaj adminem na only dd2 w 1.6, potem na próbę w GO oraz unbanteam. Po zdobyciu osiągnięcia "VACacje" rzuciłem tą grę w cholerę i zacząłem cykać w lola, jednak sentyment do 1.6 się odezwał, więc coś tam strzelałem, ale ze znajomych mało kto już grał, więc kupiłem GO na nowo. Pozdrawiam nowe twarze jak i starą gwardie : nasz stary alkoholik - Ojciec Rydzyk, zawsze zamykający tabele - Martini, Olę7258,HAN'a no i ojca tej całej zabawy - Dudnes'a (tu do Ciebie - trzeba się na piwko zgadać), jak kogoś pominąłem to się przypomnijcie :D. Pozdro jak stąd do Waszyngtonu!. Jeśli nie będzie to problemem będę korzystał ze starego konta, bo właśnie odkryłem, że nie zostało usunięte. konto steam - http://steamcommunity.com/profiles/76561198835928098/

• Właściciel
Opublikowano

Siemanko :default_biggrin:

No i robi się ekipa ryzyka pod cs:go :crying::crying:

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.