Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  1. Nick z serwera: PaT
  2. Imię: Patryk
  3. Wiek: 18 
  4. Steam ID: STEAM_1:0:129306420 
  5. Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ): https://www.gametracker.com/player/PaT/147.135.199.68:27015/
  6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: CSowicze ONLY DD2 (Admin), Pijemy-Rozrabiamy ONLY DD2 (Opiekun Serwera), CSJump ONLY DD2 (Admin) - generalnie czasy 2016-2017
  7. Znajomość obsługi admina ( x/10 ): Jeśli nic się nie zmieniło, to 9/10 (trzeba będzie zrobić lekki throwback)
  8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Myślę, że dobrze sprawdzę się w tej roli. Stosunkowo rzadko mam do czynienia z adminami serwera. Wydaje mi się również, że gracze (oprócz tych, których nałogowo zabijam co rundę) darzą mnie lekką sympatią ze względu na moją przemiłą (niearogancką) osobowość. Jeśli chodzi o moją grę w CSie, chociaż ona może mieć najmniejszy wpływ na rozpatrzenie mojego podania, lecz z czystym sumieniem mogę to podać - staż w CS:GO od 2013 (konto steam, które podałem niżej nie jest pierwsze, mimo że mam na nim już 2900h). Osiągnięcia w CS:GO również niczego sobie, Global Elite, 10 lvl faceit, lany szkolne jak i te nieszkolne już za sobą. Niedługo prawdopodobnie grane kwalifikacje do LANA w Złociencu w drużynie z Markosiem (kolega z miasta, Pompa Team). Mam nadzieję, że tymi argumentami przekonam szanowną administrację do siebie, a moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie. Btw - konto nie jest pod podanie, data rejestracji to 16 kwietnia, więc dałem sobie czas z zapoznaniem ludzi jak i serwera.
  9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Tyle ile do tej pory, wbijam co jakiś czas i gram dwie mapki, może trzy. Po zostaniu adminem, analogicznie godziny gry się zwiększą.
  10. Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] TAK
  11. Akceptacja regulaminu admina/serwera: Akceptuję jak najbardziej
  12. Linki do poprzednich podań: Nie posiadam takowych
  13. Kontakt: Profil steam - https://steamcommunity.com/profiles/76561198218878568/ Profil facebook - https://www.facebook.com/patryk.winczo.9 instagram - https://www.instagram.com/patrixcww/
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Jestem na TAK

+ wiek

+ doświadczenie

- mało spędzonego czasu na serwerze , tylko 60 min ale przecież reset był nie dawno .

Można dać spróbować koledze wykazać się na 2 tygodnie, i niech pokaże co potrafi i jak się będzie zachowywał ;)

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem na Tak

+Wiek

+Doświadczenie

O ile wiem to grałeś na paru nickach więc godziny będziesz mieć

+Jesteś bardzo miły

• Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem na TAK (jestem tylko graczem lecz mam nadzieje ze moje zdanie będzie też uznane )

+ wiek 

+ doświadczenie 

+ kolega ma dobre podejście do ludzi oraz nie robi szumu na serwerze  znam go z serwera bywał w godzinach gdy ja grałam wiec mocno go kojarzę 

-+ może troszkę za rzadko wchodził na serwer ale nie każdy gracz musi siedzieć codziennie 

myślę że próbny admin by pomógł w decyzji o dostaniu Admina dla tego pana :)

• Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Pewnie, że tak: sensowna osoba, wiek, doświadczenie, często widywany na serwerze.

• Dzięki 1
Opublikowano

+ wiek 

+ mikro

+ kultura

- mało czasu na servie ale tak jak wyżej koledzy mówili był res

Przyda się ktoś do pomocy jestem na TAK!

• Dzięki 1
Opublikowano

Wielkie TAK.

+Ogarnięty strasznie.

+Wiek

+Miły

+Doświadczenie

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.