Deserved !@benuss Posted December 23, 2014 Donor Deserved Share Posted December 23, 2014 Zacznijmy od tego, że musiałem jak zwykle za Ciebie pomyśleć i przenieść temat bo chyba masz problem z czytaniem. Po pierwsze naucz się pisać mój nick. Po drugie i oczywiste masz dział na forum, w którym zgłasza się odpały. Po trzecie i ostatnie, nie bądź taki do przodu bo Ci tyły zabraknie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.N Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Czy każdy admin ma siedzieć 24/h na serwerze? Kujawiak skarga bez podstaw... Jeden mądry gracz analfabeta się ze mną skontaktował po czym wbiłem na serwer. Admin to nie bóg i też ma życie prywatne/ chce spać o tej godzinie itd... Ogarnij się człowieku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamnSlayer Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Tak ciężko napisać, nawet do mnie, na gg czy na forum ? Poza tym nie każdy siedzi na csie 24/7, życie prywatne, mówi ci to coś ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved !@benuss Posted December 23, 2014 Donor Deserved Share Posted December 23, 2014 Czekamy na wypowiedzi innych cwaniaków z serwera dd2. Owi gracze myślą, że całe dnie spędzamy na jednym serwerze i zajmujemy się tylko tym. Dlatego nie ważne co się dzieje, mamy tam być! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Zwykli gracze nie potrafią zrozumieć, że administratorem posiada również swoje życie. Zaczyna się okres świąteczny, porządki w domu, wyjazdy itd. Jedni spędzają ten piękny okres przed komputerem, drudzy siedzą wraz z rodziną przy stole. I w imieniu administratorów, proszę o zrozumienie tego. Do zamknięcia. Fucki'n logic, that's crazy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved !@benuss Posted December 23, 2014 Donor Deserved Share Posted December 23, 2014 Do Pana wyżej, skargi nie zamknę bo wypowiedział się dopiero jeden gracz. Mam ogromną ochotę poczytać co tam mają w głowach, tak na wieczorne poprawienie humoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts