Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, nazywam się Przemek, mam 18 lat (w sumie to juz na 19 idzie, ale 18 lepiej wyglada jeszczeXD) zamieszkuję niewielkie miasto w woj. mazowieckiem, jestem uczniem 3 klasy technikum, interesuję się przede wszystkim sportem i to przeróżnym grywałem w klubie i w piłkę nożna, ręczna, a troche za dzieciaka i w kosza, uwielbiam również oglądać skoki narciarskie, mam ogromna zajawkę na rower, była jeszcze na pływanie sobie na basenie, ale ostatnio troche leń się zrobiłem i no za bardzo nie chce mi sięXD Ogladam sporo filmów oraz seriali, a jeszcze warto wspomnieć, że bawie sie sporo w bukmacherke, na ogól miły, kulturalny, z przyjemnoscia nawiazuje nowe znajomosci i tak to raczej pozytywny chlopak ze mnie, nie wiem w sumie co jeszcze pisac a może ze w CS'a to tak gram od 2008 także przewinalem sie juz na sporej ilosci sieciach itp. licze na mile spedzenie czasu na waszym forum w przyjaznej atmosferze!!  Pozdrawiam wszystkich cieplutko!! :hi:

• Właściciel
Opublikowano

Witamy 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.