Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jestem tutaj nowy, ogółem nie gram w cs'a(Jedynie kz), a w sposób jaki się tutaj znalazłem jest prosty, bo mój dobry kolega Arek(osoby z weed'a i lucifer'a będą wiedziały o kogo chodzi) powiedział mi, że wszyscy z lucifer'a po zamknięciu przeszli tutaj, to stwierdziłem, że założę sobie konto bo czemu by nie? (raczej nie będę grał na serwerach ;_;)

(Jeśli chcesz przeczytaj, to co niżej napisałem)

Więc, w cs 1,6 grałem od 14 lat(również posiadam steam 2k3 rok) w csgo mam przegrane ponad 3 tysiące godzin, ale! najśmieszniejszym faktem będzie to, że nigdy w życiu nie grałem mm'a, casual'a, czy jakiejkolwiek tej "walki na pistolety" (tak wiem dziwne, nigdy nie zagrać i nie postrzelać się lol, ale nie taki był mój cel zakupu tej gry lol).

Na co dzień jestem znany w community Kreedz w csgo pod nick'iem "Dicky" jestem top'owym longjumper'em i jednym z najbardziej znanych osób na świecie w tej społeczności(Kreedz) w Polsce jestem Top#1 polakiem pod tym względem, na świecie jestem top4/top5.

Również sporo pogrywałem w rocket league i byłem "freestyler'em" , bo już aktualnie nie gram nawet godzinę dziennie w tą produkcję. (Przegrane ponad 1.5k godzin w rocket'cie).

W League of Legends grałem od prawie bety, w sezonie 3-cim miałem Challenger'a na serwerze west, byłem w Top#25 serwera. Przez następne 3 lata byłem semi-pro eloboost'erem i boost'owałem konta. Przed końcem sezonu 6 skończyłem wcześniej wymienioną czynność "na pełen etat" i już grałem czysto "rozrywkowo". Pod koniec sezonu grałem co raz mniej, aż praktycznie opuściłem ligę legend i tylko w sumie raz na bardzo długi okres się zalogowałem i nawet nie grałem. Od sezonu 8 było można mnie spotkać raz na miesiąc/dwa miesiące w grze. Chciałem wrócić lecz jednak chyba zrezygnuję jakiekolwiek próby powrotu. Ogółem w grze spędziłem dobre 8 lat.

Mieszkam w Bielsku na Śląsku i w swoim pokoju posiadam dwie gitary(jedna elektryczna, druga klasyczna P.S za niedługo nową nabywam m.in Ibanez'a) moją gitarę zakupiłem ponad 3 lata temu(elektryka). Na co dzień słucham bardzo brutalnej i ciężkiej muzyki i głównym moim "zainteresowaniem" jest właśnie muzyka(mam pojęcie o muzyce szczególnie jeśli chodzi o "cięższe" klimaty) jestem nieco maniakiem pod tym względem, bo mam przesłuchane tysiące "band"(zespołów) i mało co mnie można zaskoczyć pod tym względem(lol) P.S Nie trawie polskich "rapsów", tylko "nygga nygga" :D i podobno mam niesamowity "gust" pod względem muzyki, więc¯\_(ツ)_/¯. Swego czasu oglądałem codziennie 2 produkcje anime, czasami były to 12 odcinkowce, a czasami 1x12 i 1x24/26. Obejrzenie 2 produkcji zajmowało mi zazwyczaj cały dzień wliczając podstawowe czynności na co dzień lol(tak, oglądałem każdego dnia). Na dzień dzisiejszy nie mam już zbytnio co oglądać XD(Tak jestem animu-zjebem nie mylić z "otaku"!). Od niedawna jestem tłumaczem i tłumacze(robię napisy) dla pewnego zagranicznego kanału na youtube'ie, tłumaczę z j.ang na j.pol. Aktualnie robię grę idle/clicker z elementami rpg jako iż nie mam w co grać i nudzi mi się niemiłosiernie stwierdziłem, że "odżywię" pewien stary projekt w nowej wersji. Jeśli ktoś by kiedykolwiek potrzebował pomocy w sprawie lol'a/rocket'a chętnie pomogę jestem już weteranem w.w produkcjach.

Chciałem napisać coś więcej, a że czas mam to napisałem¯\_(ツ)_/¯

Na co dzień posługuję się tylko językiem angielskim i jako, że mam co raz częściej problemy z j.polskim wybaczcie jeśli popełniłem jakieś błędy w pisowni, czy cokolwiek.

Do gry raczej mnie nie zaciągniecie jeśli chodzi o serwery cs'a, bo samemu tym bardziej nie chce mi się w cokolwiek grać, ale na forum będę zaglądał i "siedział".

P.S Jeśli to przeczytałeś, to jesteś wariatem!

Pozdrawiam.

• Właściciel
Opublikowano

Witamy 

ps: 3k w cs;go i ani jednego mm? chyba unikat :default_happy:

Opublikowano
24 minuty temu, Dudnes napisał:

Witamy 

ps: 3k w cs;go i ani jednego mm? chyba unikat :default_happy:

Przysięgam, ponad 3k godzin nigdy nie grałem czegoś jak "mm" casual... cokolwiek, nawet na serwerach społecznościowych, czy coś. Większość ludzi mi nawet nie wierzy haha, ale takie są fakty co zrobię. ;x P.S Nawet granatów nie umiem rzucać, bo nigdy ich nie używałem LOL

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.