Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick:Daaavid

Nick Admina: *IREK*BESTIA*CZARNY*

Steam ID/IP:STEAM_0:0:1475001947

Czas zdarzenia/data:23:12:2014  godz15:16:46

Serwer (Mod):Katujemy.eu [COD 301LVL | VIP | UNIKAT]@ 1shot1kill.pl (de_inferno)

Opis sytuacji: Po pierwsze nie mam zadnych cheatów.Dostalem bana ponieważ przeskanowalem kolesia co byl na ninji nie wiedzielam gdzie on jest, lecz wiedzialem ze to ninja i wiedzialem ze gdzies kampi tyle... Jestem czysty

Link do bana w amxbans:    http://bany.katujemy.eu/ban_list.php

Link do SS'ów:  

http://www21.zippyshare.com/v/46735048/file.html

Posted

Witam chciałbym napisać tak prosił bym o Rozpisanie demka od godz.15 aż do 15:15 do momentu jak Daaavid dostał bana 

Gracz wszystko wie i widzi a ssy były zrobione w momencie kiedy go zabili i nie wieżę że to słuchawki bo gracz był za ścianą na skrzyniach nawet się nie ruszył a on wyskoczył za ściany i odrazu walił gdzie gracz był Pozdrawiam

Posted

Pozwolisz, że się wypowiem ? On nie ma cheatów. Przyznaje, wiem jak kto wyglądało bo się na to patrzyłem, ale zapewniam Cię, że to było info od kumpla :)

Posted

Pozwolisz, że się wypowiem ? On nie ma cheatów. Przyznaje, wiem jak kto wyglądało bo się na to patrzyłem, ale zapewniam Cię, że to było info od kumpla :)

Powiem tak to nie tylko to i nie mów mi że info od kolegi bo tak precyzyjnie trafia we wszystkich aż mi się wieżyć nie chce

Za każdym razem Ci się Zdarza na ssy jest jak cię zabijają więc na pewno czyste więc Proszę o rozpisanie demka

Posted

Powiem Ci, że to jest w 100% prawda, ponieważ gadaliśmy na skype w 3 (Ja, on i ziomek) i osoba trzecia dawała info :) Dokładnie gdzie kto jest. Nie musisz wierzyć. Ja wiem swoje.

Posted

Powiem Ci, że to jest w 100% prawda, ponieważ gadaliśmy na skype w 3 (Ja, on i ziomek) i osoba trzecia dawała info :) Dokładnie gdzie kto jest. Nie musisz wierzyć. Ja wiem swoje.

Moim zdaniem Używania Skype podczas gry jest zabronione zobaczymy

Na każdym serwerze i na każdej Serwerowni to po to aby sobie właśnie jak wy nie nabijać Stat i potem ludzie spamują że jest odpalony dodajecie w ten sposób dodadkowej pracy nie potrzebnej Adminowi 

Posted

Ostatnie co napisze. No ale widzisz, skype jest zakazane a na TS3 ludzie normalnie gadają i sobie info dają więc ? Nie no koniec, poczekamy i zobaczymy co na to administracja.

• Deserved
Posted

Przyznaliście się moi drodzy do infa ze skype`a. Głupota jakich mało. 

Na ts`ie nikt sobie infa nie daje bo ja skocze po kanałach. 

UB oczywiście nie będzie.

• Like 1
Posted

na ts'ie nikt sobie infa nie daje powiadasz ? Nie raz byłem świadkiem jak gracze sobie podpowiadali więc proszę nie wciskaj mi kitu :)

• Deserved
Posted

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Brak UB! (info ze skype`a)

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.