Daaavid Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Nick:Daaavid Nick Admina: *IREK*BESTIA*CZARNY* Steam ID/IP:STEAM_0:0:1475001947 Czas zdarzenia/data:23:12:2014 godz15:16:46 Serwer (Mod):Katujemy.eu [COD 301LVL | VIP | UNIKAT]@ 1shot1kill.pl (de_inferno) Opis sytuacji: Po pierwsze nie mam zadnych cheatów.Dostalem bana ponieważ przeskanowalem kolesia co byl na ninji nie wiedzielam gdzie on jest, lecz wiedzialem ze to ninja i wiedzialem ze gdzies kampi tyle... Jestem czysty Link do bana w amxbans: http://bany.katujemy.eu/ban_list.php Link do SS'ów: http://www21.zippyshare.com/v/46735048/file.html
*IREK*BESTIA*CZARNY* Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Witam chciałbym napisać tak prosił bym o Rozpisanie demka od godz.15 aż do 15:15 do momentu jak Daaavid dostał bana Gracz wszystko wie i widzi a ssy były zrobione w momencie kiedy go zabili i nie wieżę że to słuchawki bo gracz był za ścianą na skrzyniach nawet się nie ruszył a on wyskoczył za ściany i odrazu walił gdzie gracz był Pozdrawiam
ScX Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Pozwolisz, że się wypowiem ? On nie ma cheatów. Przyznaje, wiem jak kto wyglądało bo się na to patrzyłem, ale zapewniam Cię, że to było info od kumpla :)
*IREK*BESTIA*CZARNY* Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Pozwolisz, że się wypowiem ? On nie ma cheatów. Przyznaje, wiem jak kto wyglądało bo się na to patrzyłem, ale zapewniam Cię, że to było info od kumpla :) Powiem tak to nie tylko to i nie mów mi że info od kolegi bo tak precyzyjnie trafia we wszystkich aż mi się wieżyć nie chce Za każdym razem Ci się Zdarza na ssy jest jak cię zabijają więc na pewno czyste więc Proszę o rozpisanie demka
Daaavid Posted December 23, 2014 Author Posted December 23, 2014 Ss'y czyste i jeszcze nie odbanuje :) kolega powiedział miałem info zdarza sie kazdemu
ScX Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Powiem Ci, że to jest w 100% prawda, ponieważ gadaliśmy na skype w 3 (Ja, on i ziomek) i osoba trzecia dawała info :) Dokładnie gdzie kto jest. Nie musisz wierzyć. Ja wiem swoje.
*IREK*BESTIA*CZARNY* Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Powiem Ci, że to jest w 100% prawda, ponieważ gadaliśmy na skype w 3 (Ja, on i ziomek) i osoba trzecia dawała info :) Dokładnie gdzie kto jest. Nie musisz wierzyć. Ja wiem swoje. Moim zdaniem Używania Skype podczas gry jest zabronione zobaczymy Na każdym serwerze i na każdej Serwerowni to po to aby sobie właśnie jak wy nie nabijać Stat i potem ludzie spamują że jest odpalony dodajecie w ten sposób dodadkowej pracy nie potrzebnej Adminowi
ScX Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Ostatnie co napisze. No ale widzisz, skype jest zakazane a na TS3 ludzie normalnie gadają i sobie info dają więc ? Nie no koniec, poczekamy i zobaczymy co na to administracja.
Deserved !@benuss Posted December 23, 2014 Donor Deserved Posted December 23, 2014 Przyznaliście się moi drodzy do infa ze skype`a. Głupota jakich mało. Na ts`ie nikt sobie infa nie daje bo ja skocze po kanałach. UB oczywiście nie będzie. 1
ScX Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 na ts'ie nikt sobie infa nie daje powiadasz ? Nie raz byłem świadkiem jak gracze sobie podpowiadali więc proszę nie wciskaj mi kitu :)
Deserved !@benuss Posted December 23, 2014 Donor Deserved Posted December 23, 2014 Wejdź na kanał, nagraj i poleci ban. To na tyle w temacie. Ban zostaje.
Deserved !@benuss Posted December 23, 2014 Donor Deserved Posted December 23, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Brak UB! (info ze skype`a) Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami!
Recommended Posts