Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Inwestor
Opublikowano

Jako iż byłem chorowitym dzieckiem to czas spędzony w szpitalach :x Poznałem w sumie wtedy sporo ludzi z którymi mam kontakt do dzisiaj haha ;3

Opublikowano

Dalej jestem dzieckiem ;D / lecz uwielbiam wędkować z tatą. Myślę, że to będzie moim najmilszym wspomnieniem.

• Sponsor
Opublikowano

Pierwszy raz za kierownicą bestii, którą była jawa mojego dziadka, od tego momentu pokochałem jednoślady, aż do dziś. :)

• Zasłużony
Opublikowano

Facet zawsze będzie dzieckiem. Wraz z wiekiem droższe zabawki sobie kupuje :P

Najlepiej wspominam wizyty u Ciotki. Miała dom przy rzece w niewielkiej wiosce. Codziennie chodziłem z kolegami nad wodę rzucać kaczki. No i ewentualnie zbieraliśmy stonki, po czym je rozjeżdżaliśmy BMXem :D

• Zasłużony
Opublikowano

Zbieranie dość popularnych wtedy miniaturowych zabawkowych aut (najczęściej klasyki amerykańskich aut z lat 50 - 70, oraz zbieranie grzybów i wędkowanie.

Opublikowano

Dzieciństwo spędziłam w Bielsku, uwielbiałam wtedy podróże po górach oraz oczywiście jazdę na nartach czy desce. Dzięki wujostwu moje dzieciństwo było całkiem przyjemne. Uwielbiam do nich przyjeżdżać, niezapomniany klimat. 

Opublikowano

Wszystkie były baaaardzo dobre :D Masa znajomych, sąsiadów, przyjaciół z którymi do dziś kontakt jest baardzo dobry :default_biggrin:. Cały dzień (i szczególnie noc :default_biggrin:) spędzona na dworze, zabranie mnie do domu graniczyło z cudem. Zero techniki, bo wtedy nawet telefonu komórkowego nie miałem, o komputerze to w ogóle można było zapomnieć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.