Sebu3 Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 A więc tak moją propozycją jest plugin ,,Luca Halucination" Gdy nalożymy go na gracza którego podejrzewamy o przekroczenie zasad ,,Cziterstwa", będzie widział w ścianie Zbugowanego przeciwnika. Prawodpodobnie zacznie do niego mierzyć, strzelać ;) Admini będą mogli zobaczyć kto dokładnie ,,oszukuje". http://amxx.pl/topic/16299-lucia-hallucination-antywallhack/ Pozdrawiam Sebu, Do zobaczenia na szlakach Katujemy ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Całkiem niezły pomysł. Jestem za. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Bardzo fajny pomysł jestem za jego wprowadzeniem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
el gacek Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Jestem za :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.N Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Pewnie, przyda się :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@benuss Posted December 23, 2014 Donor Share Posted December 23, 2014 Takie pluginy są zbędne, mogą kolidować z innymi. Administracji pracy ułatwiać nie trzeba, ponieważ i tak sporo osób się opiernicza :) Wystarczy przykręcić śrubę i do roboty. Ps. Doświadczony administrator gołym okiem jest w stanie dostrzec info z ts`a czy skype`a. Tym bardziej wh nie powinno mu sprawić problemów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebu3 Posted December 23, 2014 Author Share Posted December 23, 2014 Takie pluginy są zbędne, mogą kolidować z innymi. Administracji pracy ułatwiać nie trzeba, ponieważ i tak sporo osób się opiernicza :) Wystarczy przykręcić śrubę i do roboty. Ps. Doświadczony administrator gołym okiem jest w stanie dostrzec info z ts`a czy skype`a. Tym bardziej wh nie powinno mu sprawić problemów. Dobrze, to tylko propozycja do niczego niezmuszam :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Podpisuje się po benkiem, chociaż taki plugin być może ułatwiłby sprawę ale zdarzało sie pamiętam że się bugował mianowicie jak cziter strzelał w ducha na ścianie to zabijał wszystkich chodzących po mapie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
тяυѕт Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Automatyczna wiadomość Ten temat został przeniesiony z forum: "Serwery - Counter Strike 1.6 → Katujemy.eu [ONLY DD2] - 94.75.91.118:27015 → Propozycje" do "Wysypisko → Archiwum → Archiwum 2014". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts