Jump to content
Real Photos 2023 ×
Asieres

Podania o Admina

Recommended Posts

Witam.

Chciałbym zwrócić uwagę na błąd bądż niedopatrzenie ze strony administracji na pewnien jeden "mały" szczegół. Wielu graczy składa podania na adminów, jak wiadomo wszem i obec, żeby zostać adminem gdziekolwiek trzeba spełniać wymagania, tutaj jest dokładnie tak samo. A jak ktoś by ich nie znał to tutaj zamieszczam link (http://scr.hu/4d94/ivfm9). Wszystko ładnie opisane, ALE nawet jeśli ktoś spełnia w 100% owe wymagania na admina się nie dostanie, a to dlaczego? A dlatego, że duża ilość graczy jest od razu sprowadzona do parteru z takiego powodu, że mają małą aktywność na forum. No jakby nie patrzeć jest to logiczne, ale nawet małym druczkiem nigdzie nie jest napisane, że tego również się wymaga. Nie wiem czy jest to jakiś nowy pomysł u was, jednak wnioskuję, aby dopisać we wszystkich regulaminach o tym, że na forum też TRZEBA się udzielać, albo drugie wyjście, aby nie czepiać się jeżeli ktoś się zarejestrował i już składa podanie.

Aby nie być gołosłownym, wklejam tutaj parę SS na potwierdzenie mojego posta:

Jest tego dużo więcej, ale myślę że wystarczy. Piszę nie tylko w swoim imieniu, ale w imieniu wszystkich graczy których ten problem dotyczy.

Pozdrawiam
Asieres

Zły dział przenoszę...!!

Dzięki za przeniesienie :)

To jest podanie? Nie widzę tutaj Nicku , sTeam , wieku , imienia i innych ważnych rzeczy. ;)

Nie, to nie jest podanie :)

Sebu3 czytaj ze zrozumieniem ...

Nie wiem jak się mam do tego odnieść. Moim zdaniem normą jest że jak ktoś składa podanie to musi być aktywny na forum i nie może zarejestrować się dzisiaj i dostać od razu admina.

I przypominam że spełniając wszystkie wymagania nie koniecznie podanie musi być zaakceptowane

Zgadzam się z Tobą, no właśnie dlatego złożyłem podanie, ponieważ nie było żadnej wzmianki w wymaganiach. A po przeczytaniu paru postów dostałem zonka. Najłatwiej było by chyba dopisać po prostu kolejny podpunkt do wymagań i sprawa była by załatwiona :), ale to tylko moja sugestia.

• Deserved

Nie jest to niezbędne. 

Praca administratora serwera nie ogranicza się do samego banowania czy sprawdzania osób na danym serwerze ale również do ingerencji w sprawy na forum. 

Wydaje mi się, że jeśli osoba składa podania to jest tego świadoma a bynajmniej być powinna. 

Nie jest to niezbędne. 

Praca administratora serwera nie ogranicza się do samego banowania czy sprawdzania osób na danym serwerze ale również do ingerencji w sprawy na forum. 

Wydaje mi się, że jeśli osoba składa podania to jest tego świadoma a bynajmniej być powinna. 

Owszem, ale niektóre sieci tego nie wymagają, są administratorzy od serwera i forum. Wystarczy to tylko określić w jednym z podpunktów, nie jest to chyba dużo, prawda? :)

• 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.