Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko .

Mam uwagę a raczej i prośbę dotyczącą serwera mirage, praktycznie zawsze ktoś kampi na respie Co wydłuża, utrudnia rozgrywkę i irytuje graczy, ponieważ trzeba szukać ostatniego gościa  gdzie runda na 100 % wygrana 

Czy nie dało by się czegoś z tym zrobić ? wprowadzić jakieś cele mapy by pozbyć się takich sytuacji? 

• Wrr 1
  • Bywalec
Opublikowano

1.2 Każdy ma obowiązek wykonywać cele mapy (  1 ostrzeżenie - slay | 2 ostrzeżenie - kick | BAN30min ),
1.3 Zakazane jest nadmierne kampienie! Wykonujemy cele mapy MAX 1:00 ( 1 ostrzeżenie - kick | 2 ostrzeżenie - BAN 30 minut ),

Punkty z regulaminu only MIRAGE, kampienie jest wyraźnie zabronione.

Ps, prosze się nie pultać, że wypowiadam się nie grając na owym serwerze, ale gra na nim nie jest wymagana do wyjaśnienia tej sytuacji.

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

nie czytałem regulaminu, z  tego co mi mówili admini nie ma czegoś takiego jak cele mapy .

zostałem wprowadzony w błąd.

więc admini powinni coś z tym robić ale nikt się nie kwapi 

• Haha 1
Opublikowano

Oh, to i ja w tym przypadku się wypowiem bo tam zdarzyło mi się wbić. @ RageQuit ma rację, kilkakrotnie widziałam taką sytuację (i nie chodzi tu o zachowanie broni) gdzie ziomuś siedział pół mapy na respie praktycznie z niczym (cev, broń, nejdy) i nie był w jakikolwiek sposób przez to ukarany. 

• Legenda
Opublikowano

Po co ten temat w ogóle powstał ? @ Nindżoski. napisał wam 2x punkty regulaminu, które w mojej mierze powinien wiedzieć każdy.

Kampienie do 1:00 nie jest zabronione, może być brane bardziej pod uwagę jako wyczekiwanie na antyterrorystów, po 1:00 każdy gracz ma obowiązek działa już coś w stronę wygrania rundy a nie kampienia.

Dla mnie absurdalną sytuacją jest to co napisałeś "z  tego co mi mówili admini nie ma czegoś takiego jak cele mapy ."

Każdy admin ma obowiązek coś zrobić z graczem który nadmiernie kampi, slay, kick, ban cokolwiek.

Z tym nic nie można zrobić dodając jakiś plugin czy coś (Jaki z resztą mamy) po prostu admini muszą bardziej uważać.

Na drugi raz zamiast zaśmiecać forum, bo tylko tak to mogę nazwać, zrób screena czy demko czy cokolwiek z sytuacji kiedy admin takie coś mówi albo pisze że "Nie nie ma takiego czegoś ja cele mapy" i wyślij to do @ Weak. albo @ BlaDy* i po temacie.

Opublikowano

nie pisze tu po to by robić komuś kolo dupy, drugą rzeczą jest temat gdzie zamieściłem post, w jakimś celu powstał. 

jak wyjaśniłem wyżej nie czytałem regulaminu i wierzyłem w to Co mówił jeden z adyministratorów. 

Opublikowano

Oczywiście, to rozumiem z tym kampieniem, ale nigdy nie możesz wiedzieć gdzie ostatni gracz został może akurat planuje pakę na B w sytuacji 7 vs 1? Jak gracz zostaje w sytuacji 7 vs 1 to co ma się odrazu poddać bo i wyjść i dać się zabic? @ Nindżoski. Podał punkty regulaminu i proste, ale najczęściej ludzie sapią się do kogoś kto stoi na respie w sytuacji 7 vs 1, ale nikt nie weźmie tego pod uwagę, że gracz zabił może już z 3 ludzi gdzie team nie daje rady...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.