Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Mistrz Ruletki
Opublikowano

Po wczorajszej dyskusji nocnej stwierdziliśmy, że na serwer powinniśmy dodać skiny do KAŻDEJ broni, bo wiem, że są tzw. kolekcjonerzy, którzy lubią mieć wszystkie skiny. Nie mówię tutaj o jakiejś wielkiej ilości skinów do każdej z broni, po prostu po 2,3 skiny do broni mniej granych wystarczyłoby. Nie oszukujmy się, ale 3/4 serwera gra tylko dla skinów, więc im ich więcej skinów, tym lepiej dla wszystkich, bo liczba graczy może się zwiększyć, a my będziemy mieli z kim grać, bo przez ostatnie dni na serwerze nie jest bogato z graczami. Jeśli propozycja zostałaby zaakceptowana, to mogę poszukać skinów.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem na tak zmiany się przydadzą i są tacy co zbierają wszystkie skiny. :)

Opublikowano

Skoro wszystkich kosicie to już im się nie chce grać xd ale skinny jasne, że sprowadzają nowe osoby na serwer i czasami tylko to ich do niego przekonuje ;)

Opublikowano

Sam lubię pograć na serwerze i powiem tak że można dodać ale nie jest to konieczne ;) za dużo ogarów na serwerze i ludzie uciekają :default_wink:

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem jak najbardziej za , skiny do kos już się kończą a chciałbym zobaczyć np. Karambit Lore , Karambit Autotronic , M9 Bayonet Sapphire itd... zbieram skiny i chciałbym ich mieć jak najwięcej :D

Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjaodrzucona.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.