Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość

Warto próbować, podanie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem na Nie,

-GT

-Aktywnosc

-Nie nawiązujesz kontaktu z graczami po przez mikrofon, nie słyszałem żebyś rozmawiał.

-Grasz bardzo krótki okres czasu na naszym serwerze, daj się zapoznać graczą i administracji, bo z tego co wiem może ciebie kojarzyć stara/nowa administracja z FTG.

-Doświadczenie

+/- Wiek

Fajnie, że się rozpisałeś, ale jak wspomniałem wyżej pograj na serwerze na na swój debiut i złapanie doświadczenia wkońcu zasłużysz.

P.S. Dobij godzin pogadaj se ze mną i zmienię zdanie :)

Pozdrawiam Skiper

Opublikowano

Jestem na TAK! 

+/- wiek 

+pomocny (bardzo często udzielał się na poprzedniej sieci mimo tego że nie miał admina)

+dojrzały mimo swego wieku 

• Legenda
Opublikowano

Jestem na Nie

+ Bardzo dobrze wykonane podanie

Sorry :/ Ale z plusów to tylko tyle

- Brak mikrofonu ? Od momentu kiedy cię widzę na serwerze jeszcze nigdy nie słyszałem abyś go używał

- Tak jak Skiper napisał, tak i ja się pod to podpisuję "-Nie nawiązujesz kontaktu z graczami po przez mikrofon, nie słyszałem żebyś rozmawiał."

- Wiek, nie zrozum mnie źle, nie mam absolutnie nic do tego że ktoś ma 15 lat, tylko martwi mnie fakt czy aby na pewno w tym wieku będziesz odpowiedzialny, może jest to również spowodowane tym że nie znam cię zbyt dobrze, no ale tak jak wspomniałem wyżej, jak mam cię poznać skoro na serwerze prawie w ogóle się nie udzielasz ?

- Czas spędzony na serwerze, może i masz te minimum ile potrzeba do podania, jak sam napisałeś. Ale uważam iż nadal jest to stanowczo za mało, ja to podłapuję bardziej jako "Konto pod podanie"

Na twoim miejscu pograłbym na serwerze jeszcze troszkę, dał się poznać innym graczom, był bardziej aktywny, nie tylko w kwestii samej aktywności na serwerze, ale również głosowo i wtedy będę na tak, bo naprawdę zrobiłeś na mnie ogromne wrażenie tym podaniem, tym profesjonalizmem.

• Head Admin
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.