voıɔe 130 Napisano 16 Kwiecień Gdybyś spotkał/spotkała siebie sprzed 5 lat, jaką radę byś sobie dał/dała? 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
czak 257 Napisano 16 Kwiecień Żadnej, uczę się na błędach hihi :D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martini 945 Napisano 16 Kwiecień Zastanów się dwa razy zanim coś zrobisz i nie pij za dużo alkoholu bo to się źle kończy ;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
BaSsIiLlbt 5 Napisano 16 Kwiecień Najlepiej to z domu nie wychodz :D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ola7258 104 Napisano 16 Kwiecień Chciałabym tylko móc częściej słuchać rodziców bo teraz już sobie z nimi nie porozmawiam. 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KamiŚ 9 Napisano 16 Kwiecień no na pewno jakieś rady bym dał :D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
versaace 5 Napisano 16 Kwiecień Zeby wyjechac z miasta :D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
MaxiS 7 Napisano 16 Kwiecień Napewno dużo rzeczy bym sobie radził... dużo błędów się popełnilo przez ostatnie 5 lat... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
awιĸa 29 Napisano 16 Kwiecień Trochę trudne pytanie. Myślę, żebym nie ufała tak łatwo ludziom.. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Progress d(-.-)b Music 12 Napisano 16 Kwiecień bym powiedział "nie pij tyle" xD Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ejdrien. 49 Napisano 16 Kwiecień Nie wiem jak Wy, ale ja to bym się cofnął 17 lat do tyłu i powiedział swoim rodzicom, żeby się zabezpieczyli X D 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sekusz 67 Napisano 16 Kwiecień Rób tak dalej, to będziesz wyglądał, jak ja teraz :D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Adiska 20 Napisano 16 Kwiecień Nie wydawaj tyle pieniędzy na serwery cs :) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paula. 80 Napisano 16 Kwiecień "Ucz się deklu" Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Bmkac 35 Napisano 16 Kwiecień Po pierwsze nie spędzałbym tyle czasu przy kompie, po drugie słuchałbym rodziców bo dobrze prawili Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kacperek ` 85 Napisano 16 Kwiecień Żebym zaczął słuchać rodziców ;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Elpablo 57 Napisano 16 Kwiecień Żeby nie pić tyle co pije Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
TruyKont. 78 Napisano 16 Kwiecień Nigdy nie żyj przeszłością, wykorzystuj każdą daną Ci szansę i nie unoś się aż tak honorem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Skiper!2! 27 Napisano 16 Kwiecień Ucz sie, a nie grasz w te gry... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach