Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
voıɔe

[14]. Pytanie Na Dziś?

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Tak, kiedyś otworzyły mi się drzwi w szafie, które nie miały prawa się otworzyć (mają taki mechanizm, żeby nie zbić szyby i przy otwieraniu i zamykaniu stawiają opór)

Opublikowano

Tak, jak byłam mała to sam włączył się telewizor, który był popsuty. Jak poszliśmy powiedzieć o tym babci to stwierdziła że sobie z niej żarty robimy.

• Lubię to! 1
  • Inwestor
Opublikowano

Interesuje się takimi zjawiskami paranormalnymi i sporo o tym wiem. Miałem tę przyjemność lub nieprzyjemność przeżyć takie zjawisko w opuszczony podobno "nawiedzonym" domu w Leicester w Wielkiej Brytanii.  

• Sponsor
Opublikowano

Nigdy nie przytrafiło mi się takie zjawisko paranormalne, ale lubię o takich rzeczach czytać lub oglądać filmy, a już najlepiej w nocy. :)

Opublikowano

Dokładnie tak jak napisał Sekusz. Nie miałam z tym do czynienia jednak interesuję się owymi zjawiskami. Filmy dokumentalne czy na faktach są mega ciekawe i bardzo wciągające. Pamiętam, że po obejrzeniu jednego filmu zaczęłam szukać artykułu o danej osobie i według wszystkich dokumentów oraz zdjęć takie sytuacje mają miejsce. Ciężko jest mi w to wierzyć, że zjawisko paranormalne wgl się przydarza ale faktycznie tak jest. W moim przypadku zainteresowanie się tym tematem zaczęło się od Paranormal Activity. Wtedy zaczęłam oglądać nałogowo filmy paranormalne a dodatkowo przez to wciągnęły mnie także egzorcyzmy. Pomimo wielu udokumentowanych zdarzeń z opętaniem człowieka przez jakiegoś demona jest mi ciężej uwierzyć w opętanie niż w zjawisko paranormalne. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Oczywiscie. Kiedys u mojej kolezanki sama wlaczyla sie wieza, taka do sluchania muzyki. Nie raz w domu sam wlaczyl mi sie telewizor, ale oczywiscie ja sobie probuje to wytlumaczyc tak, zeby nie bylo to zjawisko paranormalne, a jakis przypadek. Ogolnie to sie boje takich rzeczy, ale lubie je ogladac i czytac o nich, wkrecam sobie rozne rzeczy i na koniec wychodzi, ze to ja jestem jakas nawiedzona.

• Wow 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.