Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
voıɔe

[13]. Pytanie Na Dziś?

Rekomendowane odpowiedzi

• Inwestor
Opublikowano

Gotowanie, zajmowanie się psem i spanie. Osobiście najczęściej z pierwszym i drugim mam problem ale trzeci z przyjemnością wypełniam. :jezyk:

Opublikowano

Cóż.. zaczynając od gotowania aż po odkurzanie. Pojawia się jeszcze nauka, którą rodzice uważają za mój najważniejszy obowiązek :default_dry:

• Donator
Opublikowano

Sprzątanie, gotowanie, opieka nad siostrzeńcem, opieka nad moim kotełełe i piesełełe. Ogółem wszystko co "należy" do obowiązków baby :default_ph34r:

Opublikowano

Także mieszkam sama więc też muszę robić wszystko. Ewentualnie czasami się wysługuję chłopakiem xd jeżeli chce zostać na noc to nie ma nic za darmo :diabelek:

• Lubię to! 1
Opublikowano

Wszystko i nic b19a7ba7c5a3f.png
A tak szczerze, to wolę czasem nie pomagać w niczym rodzicom, niż potem słuchać litanii o tym jak oni lepiej by to zrobili :D

• Sponsor
Opublikowano

Sprzątanie, wyrzucanie śmieci, zmywanie po sobie naczyń i imprezowanie, a nie, to ostatnie to sam sobie dopisałem. xd

Opublikowano

Sprzątanie, czasami zajmowanie się rodzeństwem, wyrzucenie śmieci, chodzenie do sklepu, wyjście z psem i te sprawy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.