Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

received_1869408213350409.gif.a6b9b012fb1447cd5e4c48092d4ae2ed.gif

[R] – redaktor

[O] – odpowiadający

[R] Cześć! Bardzo cieszy mnie fakt możliwości przeprowadzenia z Tobą wywiadu. Mam nadzieję, że wpłynie on pozytywnie nie tylko na Ciebie, ale i wszystkich Naszych czytelników u3.gif. Pamiętaj, że to doskonała okazja, aby ukazać im Twą wspaniałą, interesująca osobowość. 

[O] Również witam bardzo serdecznie Ciebie, jak i wszystkich użytkowników. Znają mnie tak naprawdę wyłącznie osoby z poprzedniej sieci, zatem jest to chyba idealna okazja, aby pokazać kawałek swojego charakterku pozostałym.

[R] Dokładnie, a więc zaczynajmy. Na początek proszę przedstaw się, napisz ile masz lat i gdzie mieszkasz. Oczywiście nie musisz podawać swoich całkowitych danych, nadal pozostajemy w strefie względnej prywatności.

[O] Zacznę od paradoksu z moim nickiem - mam na imię Dawid. Pochodzę z malutkiej miejscowości w województwie zachodniopomorskim - Resko. Aktualnie przeżyłem 19 wiosen, a bardziej zim, ponieważ urodziłem się na początku stycznia :default_biggrin:

[R] Racja, Twoja nazwa na pierwszy rzut oka może dawać błędne spostrzeżenia. Czy kiedykolwiek zdarzyło Ci się, że ktoś pomylił Cię z dziewczyną? Skąd pomysł na taki pseudonim?

[O] Oj raczej na każdym kroku mylą mnie z płcią przeciwną - nic dziwnego, normalna reakcja. A mój nick istnieje tak na prawdę od około 7/8 lat. Siedząc pewnej nocy na team-speak’u znaleźliśmy z przyjaciółmi filmik, w którym jakąś Pani usypiała małą Hanię, śmiesznie śpiewając przy tym "Hania". Tak Nam się to spodobało, że ciągle to powtarzaliśmy. Z tego co można się domyślać najwięcej ja, dlatego nazwano mnie właśnie Hanią.

[R] Chciałabym móc to kiedyś usłyszeć. Powiedz, jak najchętniej spędzasz czas wolny? Masz jakieś zainteresowania, o których chciałbyś powiedzieć?

[O] Może będzie jeszcze kiedyś taka okazja :default_happy:. Lubię spędzać czas z moimi znajomymi, natomiast w domu grywam sobie w gry oraz jak zapewne część osób już wie interesuję się grafiką komputerowa - już od ładnych paru lat. Dawniej grałem również w piłkę nożną, ale od skończenia pierwszej klasy technikum bardzo rzadko bywam na boisku .

[R] Czy kierunek, na którym się uczysz choć w niewielkim stopniu związany jest z Twoimi zainteresowaniami i planami na przyszłość? Opowiedz o nim coś więcej. u25.gif

[O] Jestem w technikum informatycznym, więc w małym stopniu pokrywa się to z tym co robię obecnie. Na zajęciach zachaczamy o grafikę komputerową, lecz rzeczy, które robimy potrafiłem już w gimnazjum, kiedy zaczęła się moja "zajawka". Cieszę się, że mogę pogłębiać swoją wiedzę w kodowaniu stron, choć i tak odbiegam od poziomu klasy, ponieważ sporo już potrafię - przynajmniej ja tak uważam. 

[R] Pewność siebie to podstawa, z nią łatwiej zrobić krok do przodu. Uczęszczasz do technikum, masz już za sobą cześć egzaminów? Czy przygotowujesz się do matury za rok, a może zamierzasz skończyć z samym tytułem, dającym już pewne możliwości w poszukiwaniu pracy?

[O] Tak, mam już za sobą jedną z kwalifikacji, teorię zaliczyłem na poziomie 75%, natomiast część praktyczną w 95%, więc myślę, że nie jest źle :default_cool:. Przede mną jeszcze dwie, jedna na początku lipca, a ostatnia w klasie maturalnej. Do matury zamierzam podejść. Pytanie czy ją zdam? Nie mam pojęcia, chciałbym. Czas pokaże. Moim celem jest ukończenie szkoły z dyplomem technika, maturę zawszę mogę zrobić zaocznie, jeżeli jej brak ograniczałby mnie.

[R] Przejdźmy teraz do pytań mniej poważnych. Jak zaczęła się Twoja przygoda z Counter-Strike?

[O] Podczas mojej przygody z San Andreas Multiplayer potrzebowałem odskoczni, znajomi namówili mnie na CS:GO. Grałem mało, na stare czasy wbiłem „kałacha”, lecz powróciłem do GTA. Po 2 latach rzuciłem GTA i ponownie gram w Counter-Strike.

[R] Przyznam, że to dość niecodzienna historia, wiele razy odchodziłeś i powracałeś do danej gry. Czy miałeś również styczność z CS 1.6?

[O] Oczywiście, moja styczność z 1.6 zaczęła się w technikum wspólnie z moim rówieśnikiem z klasy. Po upływie około roku dostałem pierwszego admina - i tak na prawdę ostatniego admina, na jednym z serwerów DD2. Tak jakoś się to potoczyło przez kilka sieci, które mogę wyliczyć na palcach jednej ręki. Niestety serwer już upadł i przynajmniej w najbliższym czasie nie mam zamiaru starać się o tą posadę. A teraz trafiłem tutaj z rangą UBT.

[R] Rozumiem. Jak oceniasz współprace na katujemy.eu? Jesteś zadowolony z administracji jak i samego siebie?

[O] Nie ukrywam, że jest kilka osób, które mnie denerwują :default_dry:. Nikomu nie ubliżając… nie używają mózgu, jednak nikt nie jest idealny. Tak naprawdę nie poznałem bliżej nikogo nowego. Na team-speak’u przesiadują głównie osoby z Lucifera, a mam wrażenie, że to on jest najlepszym miejscem do poznania się. Co do mnie zawsze jestem zadowolony z siebie, bo robię i mówię to co myślę, nie żałuję żadnych swoich decyzji. Niektóre nie są najlepsze, ale taki już jestem.

[R] Uwierz, że ciężko poznać osobę tak przyjaźnie nastawioną do świata i ludzi jak Ty. Niejednokrotnie słyszałam o Twoim nietuzinkowym poczuciu humoru, może zechciałbyś opowiedzieć Nam jakiś dowcip?

[O] Jestem strasznie słaby w opowiadaniu żartów. Jedyny, który przychodzi mi na myśl będzie nawiązywał do kierunku mojej edukacji. Osoby znające się na informatyce zrozumieją. 

#titanic{

float: none;

}

[R] Musisz mi go kiedyś wytłumaczyć u29.gif. Mogłabym rozmawiać z Tobą godzinami, jednak powoli zmierzamy ku końcowi. Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?

[O] Pozdrawiam wszystkich, którzy mają do mnie cierpliwość, wszystkie pozytywne osoby, które poznałem. I moje małe marzenie, żeby Ewa wróciła.

[R] Bardzo dziękuję za Twój poświęcony czas, trzymaj się! 

[O] Buziaki! :default_blush:

SZYBKIE STRZAŁY

[R] Wakacje nad morzem czy w górach?

[O] Wakacje w górach.

[R] Mieszkanie na wsi czy w mieście?

[O] Mieszkanie na wsi. 

[R] Fotografowywanie czy nagrywanie filmów?

[O] Fotografowanie.

[R] Skok na spadochronie czy na bungee?

[O] Skok na bungee.

[R] Wyjście ze znajomymi czy spotkanie z rodziną?

[O] Wyjście ze znajomymi.

• Lubię to! 12
Opublikowano

Szacunek ^^ pytania redaktora trafione, rozwinięte oraz coś dodanego od siebie do odpowiedzi. Widok aż cieszy oko :) Oby tak dalej! 

• Lubię to! 3
Opublikowano

Dziekuje ze mogłem odpowiedzieć tak miłej osobie 😁 niech każdy chociaż mnie trochę pozna 👉👌 

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Legenda
Opublikowano

Wywiad jest bardzo dobry, może i mało pytanek, ale bardzo rozbudowane, tak samo jak i odpowiedzi, gdyby pytania były pojedyncze to wyszło by więcej, ale tak jak teraz jest bardzo dobrze, świetna robota, czekam na następne wywiady z twojej strony. 

Gut gut 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.