Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Witam, z tej strony Redaktor Fubuki. Czy zechciałbyś udzielić mi krótkiego wywiadu?

Cześć, jasne.

To może na sam początek powiedz Nam kilka rzeczy o sobie. Jak się nazywasz, ile masz lat i czym się interesujesz?

Piotr, lat 22, aktualnie pracuje w firmie logistycznej. Interesuje się głównie muzyką, lubię od czasu do czasu porobić swoje mixy, strasznie mnie to odpręża. Kiedyś grałem trochę w piłkę nożną, ale obecnie nie mam za bardzo na to czasu, praca mnie zawala .

Zapracowana osoba z Ciebie:D. Jaką jesteś osobą? Jakie są Twoje wady, a jakie zalety?

Zapracowaną chyba z przymusu, bo leń ze mnie straszny. Zalety hmm... Zdecydowanie szczerość. Jestem otwarty na wszelkie znajomości, lojalny i przede wszystkim miły. Wadami są na pewno zaufanie - dość szybko okazuje zaufanie i czasami przez to tracę, lenistwo oraz to, że bywam nieśmiały.

Nieśmiały? Z tym to bym się kłócił :P. Kim chciałeś zostać, kiedy byłeś mały?

Nieśmiały "czasami" :d Kim chciałem zostać? Tutaj chyba Cię nie zdziwię, bo jak większość osób piłkarzem. Grałem w kilku klubach, szło mi dość nieźle. W czasach podstawówki czy gimnazjum jeździłem na każde zawody. Niestety szkoła wyższa zabrała mnie w trochę inny świat i można powiedzieć, że wtedy porzuciłem swoje dziecinne marzenia.

Większość jeździła na zawody, bo lekcji nie było :D. Czego najbardziej nie lubisz robić?

Najbardziej? Zdecydowanie sprzątać!

Również nie lubię sprzątać, ale tam jakimś odkurzaczem bym pojeździł. Jak według Ciebie wyglądałby Twój idealny dzień?

Idealny dzień? Brak telefonu, leżaki w Costa Brava i do tego na upalny dzień Pina Colada :D Ewentualnie Mojito też bym nie pogardził:D

Ooo dobry wybór Majito :P Masz rodzeństwo?

Tak, mam dwóch braci, jeden starszy jeden młodszy.

Piotrze, a jak u Ciebie z nałogami?

Papiery na wstępie, od wielu lat i raczej ciężko będzie się ich pozbyć. Kawa z rana, bez niej z domu nie wyjdę. Alkohol dość w dużej mierze, ale tylko i wyłącznie, gdy imprezuję. Nie jestem raczej z tych osób co piwkują na co dzień.

Kawa to podstawa. Uważasz, że jesteś osobą lubianą na Katujemy? Jak myślisz, jak ludzie Cię oceniają? Zgadzasz się z Nimi?

Szczerze trochę zamurowałeś mnie tym pytaniem, raczej ciężko będzie mi to ocenić. Mamy obecnie dużo całkowicie nowych twarzy na sieci, więc zdanie może być podzielone i powiedzmy, że to pytanie pominę ;p

Wrócimy do tego pytania w przyszłości. Kto lub co najbardziej Cię wkurza na Katujemy?

Co? yyy.. Raczej nic, ale kto? Bez żadnego ukrycia i z pewnością siebie osoba nazywana przeze mnie, i nie tylko przeze mnie "rudy" :D

Chyba nawet wiem, o kogo ci chodzi. Czy jest jakaś czynność lub miejsce w Twoim otoczeniu, w którym do głowy przychodzą Ci najlepsze pomysły?

Zdecydowanie pub, tam pod miarką lekkiego alkoholu mam pomysły najlepsze na świecie :D.

Oj pub dobra sprawa :D Jest coś, czym możesz nas zaskoczyć, coś, czego nikt by się po Tobie nie spodziewał?

Zaskoczyć? Hmm nic nie przychodzi mi do głowy :D.

To jak coś ci przyjdzie do głowy daj znać :P. Uprawiasz jakiś sport?

Od niedawna zacząłem regularnie ćwiczyć, 2 miesiące odpuściłem sobie imprezy, alkohol itd., jednak teraz przyjechałem do Polski na urlop i trochę to zaniedbałem.

No to czekamy na 6-paka. Jaki styl ubierania się preferujesz?

Styl? Jeansy, zawsze bluza wkładana (nienawidzę z kapturem), jakieś air maxy, koniecznie zegarek, nie wychodzę z domu bez nich. W sumie nic specjalnego.

Jaka jest Twoja ulubiona gra komputerowa?

Counter-Strike: Global Offensive.

Jakie lubisz filmy?

Zdecydowanie akcja, czasami komedia w nudne dni.

Lubisz czytać książki? Jakie?

Nie czytam w ogóle. Nawet w szkole jak było coś do przeczytania, to zawsze przerabiałem streszczenia. Jedyną książką jaką przeczytałem była "Krime Story" i z miejsca gorąco polecam! Jedyną z własnej chęci - może w ten sposób.

Te lektury w szkole to było coś. Opisz siebie w 4 słowach.

Miły, leniwy, szczery, w gorącej wodzie kąpany

A co sądzisz o administracji serwerów/forum? Uważasz, że wywiązują się ze swoich obowiązków?

Moim zdaniem każdy obecnie dobrze się sprawuje.

Pioterku, lubisz gotować?

Z zawodu jestem kucharzem, a gotować nienawidzę. Tak wyszło.

Kuchar Pioter to chyba katujemy, musi wbić na obiadek. Gdzie chciałbyś pojechać?

Gdzie? Hiszpania i to jeszcze w te wakacje.

Hiszpania jest piękna. Czy uważasz, że marzenia się spełniają?

Każde marzenie można zawsze zrealizować, wystarczy chcieć.

Czego nie cierpisz w ludziach?

Kłamstwa.

Kłamstwa nie są miłe, ale czasami lepiej skłamać niż powiedzieć prawdę. Masz już swoją wybrankę?

Osobiście wolę bolesną prawdę niż kłamstwo. Nie, ostatni mój związek trwał 3 lata i myślę, że muszę trochę odpocząć, a przede wszystkim pobawić się, bo to najlepszy wiek.

Okej. Przejdźmy do pytań o CS. Powiedz Nam, ile już grasz oraz jak zaczęła się Twoja przygoda z tą grą?

Gram w sumie w CS'a od 10/12 roku życia. Moja przygoda zaczęła się na tak zwanych "wagarach" w podstawówce, gdzie chodziliśmy do kawiarenek internetowych, żeby postrzelać. Zacząłem od CS'a 1.6, skończyłem na CS:GO, choć czasami lubię wrócić do starego 1.6. Wiadomo, w tym okresie miałem też przerwy i grałem między innymi w LOL'a.

Jak według Ciebie radzisz sobie jako Administrator?

Aktualnie dość często gubię się przez moją ponad roczną przerwę. Katujemy założyłem w 2014r. i od początku większością zajmowałem się sam. Z czasem otrzymałem pomoc, między innymi, gdy doszedł Happy czy Ry. Kilka innych osób, które przewinęły się jako moi współwłaściciele także, sporo mi pomogli, Play czy Astral. Tak jak wspomniałem wyżej miałem dość sporą przerwę, ponad rok, a obecnie dużo pomaga mi Weak. Mam sporo zaległości.

Zmieniłbyś coś na sieci?

Myślę, że nie na razie wszystko idzie w dobrą stronę.

Okej. Powoli zbliżamy się do końca wywiadu, masz teraz czas na pozdrowienia.

W sumie to pozdrawiam wszystkich obecnych na Katujemy.eu

Dziękuje, że udzieliłeś mi wywiadu, była to sama przyjemność. Trzymaj się.

Dziękuje również. A to "tak o" jeszcze dla smaku na koniec nadchodzącego weekendu:

• Lubię to! 9
  • Dzięki 1
  • Inwestor
Opublikowano

Bardzo przyjemnie się czytało wywiadzik! Dobra robota czekam na więcej ;3

• Lubię to! 1
Opublikowano

Już ja widuję te Twoje imprezy na snapku xd alkoholik z Ciebie większy niż z @ Ry! @ Ptysiek i mnie razem wziętych xd 

Wywiad bardzo przyjemny choć wydaje się krótki. Może next time znowu jakieś szybkie pytanka? ;)

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

Wszystko fajnie, mogłabyś przy wypowiedziach dodawać nazwy na forum oraz zadać więcej pytań typu -

• Czemu nazwałeś sieć akurat " katujemy "?
  • Co zmieniłbyś w swoim życiu?
  • Jakie masz plany odnośnie sieci?
  • Ile spędziłeś czasu nad tworzeniem forum, ile osób pomogło ci?
  • Jak się zaczęła twoja przygoda z Counter-Strike'iem?

Pytania przy których mógłby się bardziej zastanowić, dodać również na koniec " Chciałbyś kogoś pozdrowić "? Dodać jakieś szybkie pytania itp.

Ale pomimo tego nie ma aż tak źle. :hi:

• Lubię to! 1
Opublikowano

Wywiad idealnie czytało się z rana gdzie zawsze jestem wkurwiony i w sumie dzięki niemu mam lepszy humorek :D 

@ Dudnes - Kawa z rana, melo inferno w weekendy i papierosy. Matko jedyna ty chyba jesteś moim zaginionym bratem bliźniakiem :P 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Wywiad jak najbardziej na plus. A co do Rudego, to też się podpisuje obiema rękami.  Pozdro @ `happy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.