Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dość dużo osób nie wie wgl o wiadomości tylko do admina i czy jest jakaś możliwość dodania powiadomienia na chatcie z informacja o wiadomości do admina (@-wiadomość do admina) dzieki temu osoby które podejrzewają innego gracza o wspomagacze nie napisałyby wiadomosci na chatcie głównym a dość dużo osób tak robi a hax zaczyna się kryć 

Ps: nie wiem czy coś takiego jest tutaj na katujemy ale na FTG niestety wszyscy byli za ale post jakoś uciekł i poruszam dość wazny temat :)

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Propozycja może i dobra ale co z tego? Zawsze się znajdzie jakiś mały gnojek czy "stary baran", który tego nie jest w stanie pojąć i drze ryja przez mikro "wypierdalaj odpale" czy piszą na czacie? Albo wbije admin i już zaczynają się komentarze "zaraz wylecisz bo admin wbił". Już nie raz będąc adminem na dd2 tutaj spotkałam się z taką sytuacją i takie przypadki i tak będą się trafiać. 

• Lubię to! 1
Opublikowano
W dniu 9.04.2018 o 23:57, ola7258 napisał:

Propozycja może i dobra ale co z tego? Zawsze się znajdzie jakiś mały gnojek czy "stary baran", który tego nie jest w stanie pojąć i drze ryja przez mikro "wypierdalaj odpale" czy piszą na czacie? Albo wbije admin i już zaczynają się komentarze "zaraz wylecisz bo admin wbił". Już nie raz będąc adminem na dd2 tutaj spotkałam się z taką sytuacją i takie przypadki i tak będą się trafiać. 

U nas mało było takich akcji ale co z tego jeśli może te dzieci zauważą to powiadomienie i może przestaną pisać takie rzeczy na chat

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.