Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie w tym temacie chciałbym pochwalić pewnego użytkownika, czy też raczej użytkowniczkę, a mianowicie jest nią @ Zdolna.

Odkąd dołączyła na sieć naprawdę pokazała że jest kobietą z jajami! 

Od samego dołączenia wykazuje ponadprzeciętną aktywność, wszechstronną pracę, a przede wszystkim pomoc innym użytkownikom.

Jest jedną z osób, która  się nie wywyższa, a na każdego patrzy tak samo.

Myślę że wiele udowodniła udaremniając  parę sporów czy skarg, gdzie nie miała łatwej ścieżki do wybrnięcia. 

jak dla mnie szacunek! Oby tak dalej! 

Wielki 5

Jednocześnie temat jest prośbą, o utworzenie poddziału, pochwały oraz opinie o użytkownikach, kiedyś znajdowały się już na sieci. 

• Lubię to! 3
  • Haha 1
Opublikowano

Podpisuję się pod pochwałą. Choć na forum nie udzielam się dużo, to wiem jaka Zdolna jest. Znam jej z dwóch poprzednich sieci, a swoje obowiązki wykonywała bardzo dobrze. :v Nie daje sobie wchodzić na głowę, dobrym pokazem było jak mi dała kiedyś bana na ts. xD Jeżeli moja odpowiedź nie będzie odpowiednia z racji aktywności na sieci, to przepraszam. ;x

• Legenda
Opublikowano

@ Zdolna. Wykonuję kawał dobre roboty, stara się, pomaga, jak najbardziej jest wszystko na +

Podpisuję się pod propozycją, taki dział by się przydał, tylko ja bym nazwał tak jak było: Opinie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.