Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Nick na serwerze: MrPawlooYT

2. Wiek: 21
3. Link do twojego profilu steam:  http://steamcommunity.com/profiles/76561198417158072/
4. SteamID: [U:1:456892344]
5. Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Oczywiście <3
6. Oceń swoją znajomość SourceMod (1/10): 8/10 ( Nikt nie jest mistrzem , człowiek uczy się przez całe życie )
7. Link do GameTracker z twoimi godzinami na serwerze:
8. Powiedz czemu chcesz zostać u nas adminem?: Ponieważ jestem Adminem juz na jednym serwerze Katujemy Only Mirage , jestem tam adminem przeszło 2 miesiące lub 3 . Chcę pomóc w rozwijaniu się serwerów Katujemy żeby nowi gracze mogli grać w spokoju z dala od haxów :D . Robie Streamy często na serwerze , robiłem konkursy na darmowe vipy na serwerze więc myślę że i ja pomoge przez moją działalność na YouTubie w rozwoju serwera :P Link do Kanału jak coś : https://www.youtube.com/channel/UC31-DupmDiPGCnpya0nIetQ?view_as=subscriber
9. Ile jesteś w stanie dziennie poświęcać czasu na pilnowanie serwera?: Bądźmy szczerzy jestem No-Live i czasem jestem w stanie przesiedzieć cały dzień na serwie xD . Zależy czy mam coś w planach czy nie, aktualnie noge mam złamaną więc w domku jestem :D
10. Czy chcesz miesięcznie wspierać serwer finansowo? (NIE WYMAGANE):  Może nie miesięcznie ale naprzykład raz na 2 miesiące moge zrobić konkurs na rozdanie 4x VIP po 1 msc i w tedy wyjdzie z 40 PLN .

Pozdrawiam moich widzów <3

• Inwestor
Opublikowano

Jestem na Tak.

+ Wiek

+ Znajomość SM

+ Mikrofon

+ Czas na grę 

• Dzięki 1
  • Head Admin
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podaniezaakceptowane.png

Proszę o kontakt na TeamSpeak 3, w celu dokończenia rekrutacji. 

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.