Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: [Virus.exe] Mr_Danio

Imię: Damian

Staż na serwerze: No jeśli chodzi o DD2, które kiedyś było na sieci, to staż mam jeden z największych. 

Doświadczenie: Ogromne, siedzę w tym ponad dekade, jestem byłym opiekunem tego o to moda, prowadziłem czołowe sieci w polsce. Byłem także byłym Vice Administratorem sieci, można powiedzieć że to pestka. 

Znajomość AMX [0/8]: 8

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Tutaj różnie będzie bywać dorosłe życie jak wiemy to nie kolorowanka. Obecnie pracuję w trybie 3 zmianowym więc zdecydowanie najciężej jest grać mi na zmianie nr2, która przypada na godziny 14-22... w innym wypadku aktywności zabraknąć nie powinno. :P 

Dlaczego Ty?: Myślę że jestem jedną z najbardziej doświadczonych osób na sieci jeśli chodzi za równo o te jak i inne stanowiska, zdecydowanie jestem osobą ogarniętą, miłą, spokojną, zdyscyplinowaną, która zawsze dawała przykład oraz oczywiście komunikatywną. Czity wyłapuje jak świeże bułeczki, więc zdecydowanie myślę że przyda się moja pomoc. 

Kontakt: GG raczej macie Steam pewnie też ale wolę podać na PW jeśli będzie konieczność, bo nie chcę by potem każdy mi tam spamił. 

SID: Podam później, podanie pisane z telefonu. 

Akceptujesz regulamin admina?: Tak

Akceptujesz regulamin serwera?: Tak 

Opublikowano

Jestem na Tak, nie gram tam, ale chyba mogę się wypowiedzieć :D

• +Wiek
  • +Doświadczenie
  • +Staż
  • +Ładne podanie

Pozdrawiam 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Nie widzę innej opcji xd TAK!

- staż

- doświadczenie

- ogarnięty chłop xd 

• Lubię to! 1
  • Sponsor
Opublikowano

Osoba z takim doświadczeniem, stażem na forum, znajomością amxx nie może zostać odrzucona. Jestem na TAK.

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

Podanie zostało przyjęte

Proszę o kontakt w wiadomości prywatnej w celu dodania uprawnień (Nick + Hasło)

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.