smarT Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Twój nick: NaV # neo ._ smarT Nick admina banującego: VeqData/Mapa: 22.12.2014 - 10:56:07 de_dust2IP/SteamID: STEAM_0:1:81744170Serwer (mod): Katujemy.eu [COD ELITE 801lvl | VIP | UNIKAT] @ 1shot1kill.plOpis sytuacji: Gram jak zawsze, no i wiedziałem że będzie ban dla mnie od któregoś "CoFFeR/Veq/Cvvaniaczek" nawet napisałem to pewnej osobie że koledzy będą się mścić za skargę którą napisałem na Veq'a, proszę o kolejne demko. Koledzy naprawdę niezbyt rozsądnie podchodzą do mnie, wczoraj była sytuacja przez skargę że ciągle robie ss'y, napisali że cioty grają tą klasą co ja i powinni ją zmienić + Cvvaniaczek miał takie wrażenia z kosmosu że coś dla niego mam, sorry ale jeszcze nie ma wigili, dziękuję. Koledzy naprawdę chcą się mnie pozbyć + wpis w mojej skardze od Cvvaniaczek "nikt cię nie chcę, wyśmiał" i dodał nieodpowiednią ilość pytajników.Wycinek z konsoli: [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu[AMXBans] Powod: 'czitowanie teraz cie mamy :) '[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:81744170'[AMXBans] Twoje IP: '83.20.211.171'[AMXBans] ===============================================
gapciu Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Zapraszamy admin z rozpisanym demkiem admin ma na to 24h.
Veq Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Sekunda zaraz demko bedzie i sie zlapales :)] Jak cos Reccak dostarczy demko rozpisane za chwile wiec prosze sie nie denerwowac:)
RecCak Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Oto demko : http://www78.zippyshare.com/v/84913181/file.html Na samym początku widać , że modelowo patrzy przez ścianę. Myślę że wszystko jest wiadome :) 12:54-Patrzy przez ścianę na gostka. 13:16-Skąd wiedział że tam jest ?
Deserved !@benuss Posted December 22, 2014 Donor Deserved Posted December 22, 2014 Proszę rozpisać dokładnie demo.
KubsoN Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Wy jesteście w zmowie czy co? Chcę zobaczyć od was 2 lub 3 rozpisane demko...
smarT Posted December 22, 2014 Author Posted December 22, 2014 Przyznam że ciekawe demko, oglądam od początku ale słysząc kroki + dobra spstrzegawczość widoczność modeli (gracza) to słabo wypadło to demko, nie mi oceniać, Blow tak oni wszyscy na mnie się uparli dosłownie : ) + czasu nie mogę zobaczyć bo komenda viewdemo z tym demkiem wywala mnie do pulpitu i całego cs'a. Chyba trzeba zacząć robić co mape demko by pokazać niedowiarką jak gram, czekam na ocenę demka wyższych.
CoFFeR Posted December 22, 2014 User Posted December 22, 2014 Wy jesteście w zmowie czy co? Chcę zobaczyć od was 2 lub 3 rozpisane demko... Żadna zmowa wejdz na serwer i popatrz jak on gra .
smarT Posted December 22, 2014 Author Posted December 22, 2014 To że ktoś gra lepiej nie oznacza że coś od razu ma, jak kiedyś napisałem "od czitów mam non steam", ale ja nawet nie mam czita na nowym sprzęcie. Jak wejdzie, na razie mam bana, to po co to napisałeś? Zmowa to między wami jest i to widać ze zamkniętym okiem. Demko wczoraj było robione, dziś ban (a dlaczego?) skarga na Veq'a była napisana, na dodatek tutaj kilka screenów zachowania Cvvaniaczka (jak napisałem skargę na Veq'a) : http://www71.zippyshare.com/v/77595501/file.html Cvvaniaczek - Ty pied? Napisałem wtedy "Ja pierd ;x" bo znów zabity przez niewidzialnego. Veq napisał że tą klasa co ja gram to cieniasy i powinni ją zmienić, wcześniej jakoś tego nie napisał tylko po skardze. Dodam że od tamtej pory często pana Veq'a widzę na spect, skarga zadziałała. Nie chcę robić ponownie off'a więc czekam na opinie demka kogoś z góry, dziękuję. Niewidzialnych widziałem perkiem (Sokole Oko) I tak oglądając demko jeszcze raz, najlepszy moment do popisu jest Jak ide na respa TT, nagle zawracam (słyszę awp) - mało osób zostało, poszedłem się upewnić, i potem drugi strzał, dał mi świadomość gdzie może kampić skoczyłem i tak miałem rację, nie wiem w jakim czasie, próbowałem otwierać demko "viewdemo" ale nadal bez skutku, także napiszę że jest to chyba przedostatnia runda z demka (Najbardziej podejrzane) .
gapciu Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Nie chce nic mówić ale nie moge odtworzyć demka na viewdemo bo mi cs wyłącza...
Veq Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Powiem tak dzis jeszcze jedno demko dostarcze i pigwin probowales przez playdemo i ns bo ja tak zrobilem i zadziałało wtedy :)
smarT Posted December 22, 2014 Author Posted December 22, 2014 playdemo działa nawet na steam, dziś dostarczysz a może tak poszperaj cstrike, no chyba że w X osób robiliście mi jak najwięcej demek. Czekam na kolejne.
KubsoN Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Veq masz 24H na rozpisanie demka!! Chcę wiedzieć gdzie i w jakiej minucie jest/był dla cb spalony
gapciu Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Playdemo działa ale nie widze czasu czyli w której minucie mapy jest dany moment, czyli po prostu tego paska z czasem.
Veq Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Daje drugie demko ,ktore udawadnia ze ma smart wh prosze to link: http://www7.zippyshare.com/v/6427399/file.html Juz zmienilem demko widac pomylilem to jest drugie. Jutro Reccak prawdopodbnie rozpisze mi demko to poniewaz mi na steam i na ns nie pokazuje sie czas.Powiem nawet ze sciaglem nowego ns i nic nie dalo mi to wiec prosilbym zeby zaczekac z rozpiska demka.Zapraszam narazie do obejrzenia go :)
smarT Posted December 22, 2014 Author Posted December 22, 2014 To nowe demko to stare demko którego nadal nie mogę zobaczyć przez komendę viewdemo, czemu reccak? Czas do 15, nie chcę czekać dłuzej bo 24h. Zależy mi na czystym steam, a nie żeby ktoś mi coś potem wmawiał.
KubsoN Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Brak Rozpisanego Demka... Ub Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami!
Recommended Posts