Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Z racji tego że część starych użytkowników Katujemy mnie nie zna również się przywitam i postaram pokrótce wyjaśnić co tu robię. :)

Zaczynając od początku.. 

Mam na imię Marlena, 20 wiosen za mną, mieszkam sobie w Starachowicach (woj. Świętokrzyskie). Interesuję się.. Kocham koty i milke oreo, może tak. Nie pogardzę dobrą książką i filmem. Mam chore paranoje na punkcie poprawnej pisowni i interpunkcji. :haha:

Jak część obecnych użytkownikowi (moja administracja i gracze) przybyłam do Was z zamkniętej już sieci CS-Lucifer, na której byłam h@. 

Z miejsca chciałabym powiedzieć że bez problemu możecie się do mnie zgłaszać również ze wszystkim, a z czasem mam nadzieję, że również wyrobicie sobie do mnie zaufanie. Legendą o rozpadzie Weedcs z mojej winy nie musicie się przejmować. :haha:

Wszystkim jak i sobie również życzę owocnej współpracy i cieplutko Was witam. 

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Właściciel
Opublikowano

No cześć 🤗

ps: nikt za weedcs nie tęskni :haha:

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie, myślę że wkrótce pokażesz swoje zdolności i będzie nam się miło współpracowało. Gratuluję takźe dotarcia tak wysoko w gronie administracji, bo jak na kobiete musisz mieć jaja. :D  co do weedcs walić te ściery.

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.