Sirnor Posted December 21, 2014 Share Posted December 21, 2014 Witam dzisiaj o godzinie okolo 22.30 dostalem bana od admina CoFFer. Nie wiem dokladnie za co. Zabilem kilka razy admina i otrzymalem bana wstaw ss na forum (5). Bylbym wdzieczny gdybyscie mi powiedzieli za co otrzymalem takowgo bana. Z gory dziekuje. Nick w grze : Sirnor Admin dający bana : CoFFer Powod: ssy na forum link do bana :http://bany.katujemy.eu/ban_list.php?bid=8604 Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@benuss Posted December 21, 2014 Donor Share Posted December 21, 2014 Proszę zastosować się do narzuconego wzoru oraz wstawić ssy zrobione przez administratora. Znajdziesz je w folderze csstrike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sirnor Posted December 21, 2014 Author Share Posted December 21, 2014 Nie wiem gdzie to jest jestem nowym graczem cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@benuss Posted December 21, 2014 Donor Share Posted December 21, 2014 http://cs-soplica.com/topic/106191-gdzie-znajduj-si-ssy/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sirnor Posted December 22, 2014 Author Share Posted December 22, 2014 Dobra nie mam zadnego takiego pliku trudno poszukam sobie innego serwa. Glupszych adminow ( CoFFer) to ja nie widzialem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoFFeR Posted December 22, 2014 User Share Posted December 22, 2014 Dobra nie mam zadnego takiego pliku trudno poszukam sobie innego serwa. Glupszych adminow ( CoFFer) to ja nie widzialem. Głupszy bo co ? Bo zrobilem ci ssy a ty ich wstawić nie potrafisz ? Przyznaj się ze grałeś na wh a nie ciemnotę wciskasz ... Bras ssów brak UB . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Bez UB Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts