Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Mikus

Nick admina banującego: Veq
Data/Mapa: de_dust
IP/SteamID: 
'91.225.188.170'
Serwer (mod): cod 801
Opis sytuacji: Gram sobie normalnie z perkiem "sokole oko" a tu nagle dostałem bana za? '
widac ze masz wh i do tego modelowo po scianach'. Bardzo mnie to rozbawiło więc, i w 100% się z tym adminem nie zgadzam i proszę o sprawdzenia demka z mapy, grałem i gram  czysto i weźcie pod uwagę, że widziałem ludzi na niewidce iż miale miałem perka "sokole oko"   PROSZĘ O SZYBIE UN I UKARANIA ADMINA ZA TAK KATASTROFICZNY BLĄD.
Wycinek z konsoli: 

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server!
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Katujemy.eu
[AMXBans] Reason: 'widac ze masz wh  i do tego modelowo po scianach'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_2:0:45719033'
[AMXBans] Your IP: '91.225.188.170'
[AMXBans] =======================================
Opublikowano

Nie mam demka ale wiem jedno gosc mial perfidne wh i jezdzil po scianach modelowo z wh i mam na to swiadkow Coffera i Cwaniaka i Avengers wszyscy patrzylismy na niego.Gosc z niedowierzaniem myslal ze jak sobie pogra na anty ss to juz wolno wszystko :) Ja sam widzialem jakie ma wh i modelowo po scianach jechal.Dla mnie temat do zamkniecia lub do wypowiedzenia sie z mojej strony swiadkow :)

Opublikowano

Podpisuje się pod zdaniem Veqa obserwowałem go od pewnego czasu ale dzisiaj to się spalił wychodzi zza rogu i nagle juz ma na typa nacelowane i akcja na bs b wyskakuje z balkonu i odrazu biegnie za skrzynki gdzie typ kampił .

Opublikowano

Jaki kurcz anty ss, BUSAHSAHSH chce zeby H@ serwera obejrzał demko z mapy, a nie ty mi tu wkrecasz, że gran nwm co to nawet "anty ss", adminie za sms"a. 3 razy dłużej gram od cs w cs"a a jakiś typ będzie mi gadać ze gran na czym co się zwie "anty ss". Proszę o wypowiedz w tym temacie tylko doświadczonych adminów z długotrwałym stażem a nie jak Veq parę dni.

Opublikowano

Czlowieku jesli to masz na swoja obrone.To ja ci podziekuje bo czlowieku gram w csa 8 lat i wiem jak gra doswiadczony gracz a nie jak odpal :)

Opublikowano

Pokaż mi dowód, ze mialem anty ss, moje ss zawsze czyste były, tym razem Ci sie nie uda dać uczicwemu graczu bana za to ze gra lepiej od cb.

• Zasłużony
Opublikowano

Niestety na tym serwerze nie ma HLTV co działa na korzyść graczy odpalonych, jako że administratorzy nie mają dowodów zmuszony jestem dać UB!

Miłej gry!

• Zasłużony
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Brak dema, UB!

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.