Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi o to, że ludzie często wnerwiają się, że tracą po 10 pkt bo ktos niski w rankingu ich zabił.

Propozycja jest taka, żeby usunąć ujemne punkty za dead i zostawic tylko te za kille.

Nikt nie straci bo nadal bedzie dostawac po 2,5,10 pkt za killa i nie będzie się już nikt wnerwiał, że jak silver go zabił to spada o 1 miejsce np.

Wiadomo, że wystarczy słabszy mecz i można spaść z np 5 miejsca na 25 ( wcale tak wczoraj nie miałem )

Opublikowano

Tak tylko połowa ludzi wychodziła z serwera, bo mówia że ta topka to ,,gówno''. Chciałbym tylko zeby było zmniejszone odejmowanie punktów bo kilka razy mi zabierali po -25, to jest bez sensu.Trzeba zabić około 15 osób  zeby sie odrobić.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

To samo jest na arence. Wystarczy nie dać się zabijać lub zabijać więcej :> normalna sprawa.

Tylko że na arence jak wygrywa sie skillem a nie fartem jak połowa osób na tym serwie
Opublikowano

Na NIE

Na większości serwerów jest ten system punktacji i jest dobrze.

Tylko że jest to nie fair bo np zabije cie koles przez przypadek bo miales 5hp a jak by wyszedł 1v1 na srodku mapy jak oboje bysmy mieli 100hp to by nawet mnie nie dotknął. A na koncu okazuje sie ze dostal za cb 9pkt. Dzisiaj prawie ciagle mialem 25k+ do dosyc malej ilosci deadow a i tak w ogólnym rozrachunku stracilem pkt w rankingu
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.