Jump to content
COD 301 LVL - RESET 20.06 GODZ. 19:00 ×

Recommended Posts

Posted

Nick:Cvvaniaczek

Imię:Olek

Staż na serwerze:około 35h

Doświadczenie:Bardzo Dobre

Znajomość AMX [0/8]:5/8

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak

Dlaczego Ty?:Przydadzą się wam admini czity graja sobie gdy admina czasami niema. Pomagał bym przy pilnowaniu porządku. 

Kontakt:STEAM, GG, Ts, Forum

STEAM:Posiadam

Akceptujesz regulamin admina?:Tak

Akceptujesz regulamin serwera?:Tak

Posted

Jestem na duże NIE. Ty nie wiesz co to jest "nie wchodzić w dyskusje z graczami", ogarnięcie masz takie, że spraw nie potrafisz załatwić sam tylko posługujesz się osobami trzecimi. To jest tylko 15% moich powodów dlaczego jestem na nie, ale nie będę się rozwijać.

@edit - poza tym twoja interpunkcja, bądź ortografia czasami mnie przeraża :( 

• Like 6
Posted

Jestem na duże NIE. Ty nie wiesz co to jest "nie wchodzić w dyskusje z graczami", ogarnięcie masz takie, że spraw nie potrafisz załatwić sam tylko posługujesz się osobami trzecimi. To jest tylko 15% moich powodów dlaczego jestem na nie, ale nie będę się rozwijać.

@edit - poza tym twoja interpunkcja, bądź ortografia czasami mnie przeraża :(

Ja dodam, że dzisiaj przeniosłeś mnie do ct i nawet nie chciałeś się do tego przyznać... NIE

• Like 1
Posted

Ja również jestem na nie, gracz trzyma z "CoFFeR", "veQ" i od razu pełna parą na mnie wskakują (czekam na ich demko na mnie), grozili mi że już mogę kończyć grę na serwerze bo mają "ciekawe demko". Raz mnie pouczał o kulture i pisał jak do psa, oto pewny screen:

http://www33.speedyshare.com/YuDtj/download/de-nuke0000.bmp

I jakie "city", jakie "niema" piszemy oddzielnie, podanie niezbyt staranie napisane.

Edytuje bo nie chcę robić OFF'a,  ale kolega mnie irytuje widzę że muszę robić ss'y i zapychać dysk a więc,

Wulgaryzmy pisałem przyznaję się ale nie w dniu dzisiejszym, tylko wczorajszym ( http://bany.katujemy.eu/ban_list.php?bid=6782 ), próbowałeś mnie zaciągnąć na serwer BF2 by dać mi bana, a to z psem było dzisiaj ps. nie pamiętam już o co się spinałeś do mnie, bo ja do graczy nie piszę pierwszy. Tylko że ty do mnie jak do psa, i zwracałem ci uwagę po czym wyskoczyłeś mi że "możesz mnie nazwać psem", sory ale to "przepraszam cb ale ja nic takiego nie pisałem" to już kłamsto masakra, następnym razem ci zrobię razem z tabelką (Avatar ze steam) i nie będziesz miał wymówki.

Chciał również bym wszedł na TS'a bo chce ze mną porozmawiać, nie mam chęci do wirtualnych kłotni, "napisałem że nie mam mikro" a on  żebym sobie kupił, moja sprawa co chcę, na co marnuje hajs a nie na jego zachcianki.
Gracz wymaga kultury a sam nie potrafi jej zachować wobec graczy, tyle z mojej strony jeszcze będzie sprzeczał że to nie on, szkoda że zamilczył po tym jak napisałem że mam na niego screena. Dziękuję za uwagę.

Posted

Ja również jestem na nie, gracz trzyma z "CoFFeR", "veQ" i od razu pełna parą na mnie wskakują (czekam na ich demko na mnie), grozili mi że już mogę kończyć grę na serwerze bo mają "ciekawe demko". Raz mnie pouczał o kulture i pisał jak do psa, oto pewny screen:

http://www33.speedyshare.com/YuDtj/download/de-nuke0000.bmp

I jakie city, jakie "niema" piszemy oddzielnie, podanie niezbyt staranie napisane.

przepraszam cb ale ja nic takiego nie pisałem jasne a kultury wymagam od każdego no chyba że się tak zachowujesz jak byś z psem gadał

Posted

Głośny śmiech. Już samo to podanie, a konkretniej ortografia w powodzie pokazują, jakie masz podejście do tej serwerowi, graczy i reszty społeczności.
To, że regularnie nadużywasz admina na Bf2 to już normalne. Nie potrafisz normalnie rozmawiać z ludźmi, a każdy taki kontakt kończy się banem/kickiem. Powód? A jakże kultura. Zizie jest tego najlepszym przykładem i masz ogromnego pecha, że został adminem, bo świetnie całą tę sytuację pamiętamy :) Druga sprawa to rozdawanie ssy'ów na lewo i prawo. Nie raz już była sytuacja, że robiłeś ss'y ludziom, którzy.... cię zabili, Zizie czy havana mogą to potwierdzić, bo nie raz sam się do tego przyznawałeś na TS'ie. Zachowujesz się jak rozkapryszony gówniarz, który jest dobry w gadce, ale jak przychodzi do normalnej konstruktywnej rozmowy, ucieka i chowa się za plecami... No właśnie kogo? Podsumowując:
NIE!

• Like 3
Posted

hahahhahahahahaha wielki śmiech chłopie ty masz gdzieś serwer BF2 ja pilnowałem serwera i ja widziałem jak gracze grają ty admina otrzymałeś i w dupie go masz 

zaniedbujesz obowiązki masz gdzieś że czity grają z tobą nie zrobisz Ss-ów gdy cb ktoś poprosi nawet nie sprawdzisz. Ja robię wszystko a to że mam dysgrafie , dysortografie i Dysleksje to nie moja wina :) .. Problemem dla cb jest to że tydzień po otrzymaniu admina chciałeś się mnie pozbyć dając na mnie skargę i zbierając dowody ...

Ale ty musisz mieć swoje zdanie i na pewno będziesz miał jakieś "Ale".

• 4 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.