Jump to content
Darmowy VIP na serwerach CS2 ×
TheKupiec:D

*IREK*BESTIA*CZARNY*

Recommended Posts

Twój nick:TheKupiec:D

Nick admina banującego:*IREK*BESTIA*CZARNY*
Data/Mapa:de_eldorado 19.12.2014 godz. 17.55
IP/SteamID:
83.28.32.131
Serwer (mod):CodMod
Opis sytuacji:Po zakończeniu rundy na respie tt idę sobie wąskim przejściem a tu nagle skan ze strony wyżej wymienionego admina przed upływem 15 sekund(jakieś 2 sek po zrespieniu się zaczął skanować).Troszkę mnie poniosło więc chciałem go przywrócić do porządku i urzyłem  słownictwa wulgarnego.Ale kto by się nie zdenerwował..Nie wiedziałem że to admin, ale z drugiej strony admin powinien świecić przykładem a nie łamać zasady....

PS. Nie wiedziałem że to admin..
Wycinek z konsoli:Niestety pod wpływem emocji wyłączyłem CS'a i nie mam możliwości tutaj nic wkleić. 

Moim zdaniem ban na tydzień to wielka przesada. 

Panie Irku, mimo wieku nie powinien Pan brać słów graczy tak bardzo do siebie. Nasz kochany counter strike jest grą od 16-stego roku życia z czym wiążą się wyzwiska czy liczne wulgaryzmy. 

Taryfikator banów jest beznadziejny i oczywiście będzie trzeba nad nim popracować. Bany na tydzień za obrazę na pewno wielu graczy nie przyciągną, a chyba na tym właśnie nam zależy.

Podsumowując, na razie nie jestem w stanie Ci pomóc drogi graczu gdyż administrator postąpił zgodnie z wyznacznikami i miał do tego pełne prawo. Jeśli wypowie się w temacie i zezwoli na skrócenie bana, wtedy będę mógł interweniować. 

Pozdrawiam!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.