TheKupiec:D Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Twój nick:TheKupiec:D Nick admina banującego:*IREK*BESTIA*CZARNY*Data/Mapa:de_eldorado 19.12.2014 godz. 17.55IP/SteamID:83.28.32.131Serwer (mod):CodModOpis sytuacji:Po zakończeniu rundy na respie tt idę sobie wąskim przejściem a tu nagle skan ze strony wyżej wymienionego admina przed upływem 15 sekund(jakieś 2 sek po zrespieniu się zaczął skanować).Troszkę mnie poniosło więc chciałem go przywrócić do porządku i urzyłem słownictwa wulgarnego.Ale kto by się nie zdenerwował..Nie wiedziałem że to admin, ale z drugiej strony admin powinien świecić przykładem a nie łamać zasady.... PS. Nie wiedziałem że to admin..Wycinek z konsoli:Niestety pod wpływem emocji wyłączyłem CS'a i nie mam możliwości tutaj nic wkleić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@benuss Posted December 19, 2014 Donor Share Posted December 19, 2014 Moim zdaniem ban na tydzień to wielka przesada. Panie Irku, mimo wieku nie powinien Pan brać słów graczy tak bardzo do siebie. Nasz kochany counter strike jest grą od 16-stego roku życia z czym wiążą się wyzwiska czy liczne wulgaryzmy. Taryfikator banów jest beznadziejny i oczywiście będzie trzeba nad nim popracować. Bany na tydzień za obrazę na pewno wielu graczy nie przyciągną, a chyba na tym właśnie nam zależy. Podsumowując, na razie nie jestem w stanie Ci pomóc drogi graczu gdyż administrator postąpił zgodnie z wyznacznikami i miał do tego pełne prawo. Jeśli wypowie się w temacie i zezwoli na skrócenie bana, wtedy będę mógł interweniować. Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*IREK*BESTIA*CZARNY* Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 *DEAD*(Terrorist) TheKupiec:D : kurwa irek szmato nie skanuj!! To wycinek z Konsoli Nie mam 5 lat aby mnie od szmat wyzywano po 2 gram klasą grabarz z głupią bronią wymieniłem się na AWP i zanim byłem w CT to Ty waliłeś z dachu z AWP na resp TT przed 15 sek. więc nie Płacz Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@benuss Posted December 19, 2014 Donor Share Posted December 19, 2014 Wiek tutaj nie ma znaczenia, gracz nie otrzymał ostrzeżenia a takowe by należało w jego stronę skierować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*IREK*BESTIA*CZARNY* Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Wiek tutaj nie ma znaczenia, gracz nie otrzymał ostrzeżenia a takowe by należało w jego stronę skierować. Ostrzegam Wielokrotnie Tym razem nie zrobiłem tego może i moja wina bana można skrócić ale nie niżej niż 1 dzień Dziękuję i Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@benuss Posted December 19, 2014 Donor Share Posted December 19, 2014 Dziękuję, ban zostanie skrócony. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@benuss Posted December 19, 2014 Donor Share Posted December 19, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Skrócenie bana do 24H ! Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts