Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś tu chyba nie zrozumiał czegoś banalnie prostego...sh4k.

Nie chodziło mi ze ja je zmieniam tylko idioci na serw 

Przykład z dzisiaj koleś pilnował A z romana  wbiega mu 2 longa a ten sie odwraca i zaczyna zmieniać skiny Nosz ja pier****

Było to na pewno coś około minuty po rozpoczęciu rundy bo trochę posiedziałem na bs A i dopiero wtedy wbili.

Dlatego moje wnerwienie że nikt nie pomyślał o zablokowaniu wybierania skinów do 20-30 sekund max.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Zgadzam sie skiny sa po to zeby sie bawic, ale jest różnica miedzy zmiana skina w wolnym czasie jak nic sie nie dzieje a tym ze ktos w srodku rundy zmienia skina i ma w fupie ZABAWE innych i nie pilnuje bsa tylka zmienia skiny na respie kilka rund albo w srodku rundy. Widzialem juz kilku takich a na serwie od kiedy sa sk8ny gram DOPIERO 2 dni... Ilu takich bedzie w przeciągu tygodnia czy miesiąca ? Ja rozumiem zmiane skina na początku rundy ale nie w srodku jak tt przejmuje bs albo ct odbija a ktos stanie w trupie zmienia skina a potem mowi " zamknij morde przecież moge zmieniac skiny " jasne że może ale nie jak ma pomagac teamowi to juz są CELE MAPY. Wszyscy ogarnieci gracze wybiorą skina w 30 sekund a to ze ktos przez 5 sekund przewija jedną strone ze skinami to nie mój problem.
PS zawsze mogą wejsc na spect i tam zmieniac a nie PSUĆ grę innym...

• Legenda
Opublikowano

Na innych serwerach tak jest i nikt na to nie narzeka.

A skiny zostaly wgrane dlatego ze byly duze spadki graczy kiedys nie bylo skinow i dd2 sie krecil ale czasy ciagle sie zmieniaja i jest coraz gorzej dlatego musialem wgrac te skiny zeby nabylo nowych graczy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.