Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na samym początku w kwestii wyjaśnienia pewnych spraw* 

Nie jestem nowym użytkownikiem, konto założyłem w październiku 2014r. Ale postanowiłem się przywitać gdyż od moich ostatnich większych aktywności na forum minęło sporo czasu, przez forum przewinęło się mnóstwo nowych ludzi, zaszło sporo zmian i myślę, że to będzie odpowiednia decyzja. 

Mam na imię Jarosław, w marcu na zegarze stuknął mi trzydziesty pierwszy rok życia i aktualnie zamieszkuje w małej miejscowości pod Rzeszowem, ale posiadam również mieszkanie w Krakowie i Warszawie. Śpieszę z wyjaśnieniami - ze względu na swoją pracę muszę być do dyspozycji w trzech miastach i często się zdarza, że po prostu w w/w wymienionych miastach spędzam parę miesięcy w roku. Skomplikowane, ale jednak mimo wszystko bardziej opłacalne niż wynajem przy każdej okazji nowego. Na sieć serwerów trafiłem w 2014r, w jaki sposób? Nie pamiętam, ale na pewno był to jakiś przypadek gdyż nie mam znajomych, którzy grają w CS-a bądź grali. Zostając przy temacie CS-a, to zacząłem grać od wersji 1.5 - w późniejszym czasie 1.6, gdzie miałem okazję grać profesjonalnie i grać o najwyższe laury na Polskiej scenie e-sportowej. Na wszystko przychodzi czas - wraz z przyjściem mojego dziecka na świat zrezygnowałem z profesjonalnego grania, skończyłem studia i poszedłem do pracy. Jeśli chodzi o CS:GO, to posiadam konto, wbiłem tego przysłowiowego globala, ale nic po za tym. Nie mam czasu na grę, nie sprawia mi to nawet większej przyjemności ze względu na przeklęte community, które jest na poziomie zera. 

Rok, może dwa temu na forum pełniłem funkcję Vice Administratora przez parę miesięcy, aż do swojej rezygnacji. Nikt mnie nie wyrzucił, nikt mi tego nie zabrał - nie miałem czasu aby pomagać w odpowiedni sposób. Zaczynałem karierę jako zwykła osoba z UBTEAM, potem chwilę miałem przyjemność być moderatorem, a na końcu Dudnes nagrodził mnie awansem właśnie na V-CA. 

Pewnie wielu z Was również pamięta, że kilka miesięcy temu próbowałem wrócić. Niestety pewne sprawy potoczyły się tak a nie inaczej, musiałem wyjechać za granicę, co też ograniczyło mnie w pewien sposób. Ale zmieniłem pracę, co też spowodowało, że mam więcej czasu na własne potrzeby i zachcianki, a jedną z nich jest powrót na to forum. Cieszy mnie również, że sporo osób, że tak to ujmę za "mojego panowania" nadal bierze czyny udział w życiu forum. Chwała Wam za to, cieszy moje oko - ale też chciałbym serdecznie przywitać tych, którzy nigdy nie mieli możliwości mnie poznać. Hi! 

• Lubię to! 4
  • Właściciel
Opublikowano

Czułem, że wrócisz i cieszy mnie bardzo twój powrót.

Witamy ponownie :)

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Witamy!

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.