Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym was ustrzec przed pluginem który zmienia wizualizacje gry nazywa się SweetFX noi wszystko było napisane że VACA za to nie ma a dostałem po 4 dniach. Teraz sam musze wykupić nowego CSa aż szkoda tych godzin i rangi :(

NIE UŻYWAJCIE TEGO TO GÓWNO !!!

• Legenda
Opublikowano

No bo za to nie ma bana VAC. Jedyne co możesz dostać to blokadę na ligę ESEA i ESL bo tam jest to zabronione, a VAC'a nie dostaniesz.

Opublikowano

Po co dodawać takie coś do gry?

Mam swoją cyfrową poświatę, która powoduje zmianę kolorów na "bardziej żywe".

Opublikowano

Adidasek ja takiej cyfrowej poświaty nie mam i chciałem spróbować i Vac degradacji super najgorszy dzień w moim życiu masakra...

Opublikowano

masakra,konto mi zbanowali pszeciez wydalem na tom gre 50 zloty1@!!@!!

trzeba bylo nie mieszac w plikach gry to bys nie mial bana

Opublikowano

Witam chciałbym was ustrzec przed pluginem który zmienia wizualizacje gry nazywa się SweetFX noi wszystko było napisane że VACA za to nie ma a dostałem po 4 dniach. Teraz sam musze wykupić nowego CSa aż szkoda tych godzin i rangi :(

NIE UŻYWAJCIE TEGO TO GÓWNO !!!

Używam tego od ponad 2 miesięcy na main acc (spora ilość drogich skinów)  i jakoś VAC'a nie mam :> I nie boję się o jego wyłapanie.Wniosek jest prosty Brak Haxów = Brak VAC'a :D 

tylko vibrance gui

Działa tylko na stacjonarnych kompach, w przypadku laptopów to SweetFX. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Cl.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.