Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: QroSKY

Nick admina banującego: CONSOLA (Sebastian "xk | SteelSeries"Gawryszewski)

Data/Mapa: 02.05.2017 De_dust2

SteamID: STEAM_0:0:35554981

Serwer (mod): Only DD2

CS:GO                                  

Opis sytuacji: Ban dany przez Console. Powód Czity, czas trwania 1 dzień (Żart ?!). Brak dowodów, brak demka.  

Wycinek z konsoli: Brak

Opublikowano

To jest w ogóle śmieszne,a raczej administrator który go zbanowal. Kto o zdrowym umyśle daje komuś bana za "CHEATY" na 1 dzień? I to jeszcze osobie która ma 4000h? To że On ma 2800 i nie potrafi grać dobrze, to nie znaczy że musi oskarżać innych o coś takiego. Po drugie, doszły mnie słuchy że owy admin "xk" daje noclipa na serwerze i ludzie mogą Sobie latać po mapie, co jest totalnym bez sensem. Wiem, może to i nie ten dział do pisania czegoś takiego ale ludzie.. Pomyślcie kogo banujecie, popatrzcie kilka razy na daną osobę i dopiero wtedy zbanujcie, permamentnie tak jak powinno być, a nie raz miał szczęście, strzelił coś tam i już odpał itd. bo typowemu "Kowalskiemu" tak się nie zdarza. To jest dla mnie mega śmieszne. Myślę że właściciel tego serwera powinien zastanowić się kogo zatrudnia w dziale administracji :) Pozdrawiam.

Opublikowano

Admin banujący ma 24h na rozpisanie demka bądź złożenie wyjaśnień, każdy kolejny zbędny post będzie nagrodzony warnem. 

Opublikowano

Obserwowałem owego Pana przez 2rundy zaraz po tym jak dostałem od tego pana głowę w locie przez bodajże drzwi na midzie.Dwie rundy obserwowałem go i jego movement.

Nie będę kogoś oceniać po movemencie,ale no to co strzelał a jak się poruszał dało mi wątpliwości.Dostał bana na 1dzień, ponieważ nie widziałem perfidnego wallhacka.Miał kilka akcji które wyglądały podejrzanie dlatego dostał bana na 1d.

Pisałem już z Developerem na ten temat i on wie jak to wszystko wygląda.Wczoraj były problemy z uzyskaniem demka z Gotv.Dzisiaj zostałem poinformowany,że demka niedługo będą działać i nagrała się podobno ta akcja,bądź te akcje,które dla mnie wydawały się podejrzane.Poczekajmy na demko i wtedy będzie można myśleć.Ja rozumiem,że ten gość ma 4k godzin.Sam mam prawie 3k,ale ja na to patrzę z perspektywy admina, a nie gracza. Tak jak np. Krzyś,który z tego co wiem gra z tym panem faceity.Każdy popełnia błędy,jeśli faktycznie to nie były cheaty to przepraszam :/.

PS.Co do no clipa - tak był dany jak została jedna osoba,a paka była na B,a mój teammate był na longu i nie chciało mu się iść odbijać BS'a,wtedy nadałem mu noclipa,żeby szybciej się przemieścił,ale ten wyleciał poza mapę.Chciałem mu go wyłączyć lecz noclipa dostał syneeek bo mi się menu schowało i kolega za mapą miał nadal no clipa a syneeek dopiero co go dostał,ale z tego co pamiętam nie było z tego problemu i większa część serwera się śmiała i dobrze bawiła :).Incydent był jednorazowy.

• Właściciel
Opublikowano

Nadanie bana:

05-02-17 20:33

Opublikowano

Nadanie bana:

05-02-17 20:33

No to czas jest znany,teraz przydałoby się to pobrać,ktoś kto nie ma limitu transferu i ma szybki net,bo ja odpadam bo mi transfer padnie.

• Legenda
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: 24h minęło, ub.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.