Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Serwer cs 1.6  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki mod chcecie?

• COD 301LVL
      6
    • JAILBREAK
      4
    • CS:GO MOD
      12

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Witam,

Serwer TP Only Steam okazał się wielką porażką, dlatego też został zamknięty. W związku z tym chcemy otworzyć nowy serwer 1.6. Planowaliśmy otworzyć starego coda 301 lecz pomyśleliśmy, że jednak lepiej będzie jeżeli to wy zdecydujecie jaki mod warto zrobić. Ankieta nie jest zbyt obszerna, aby łatwiej było dokonać wyboru.

Zapraszam do głosowania.

• Bywalec
Opublikowano

Tu też trudny wybór, bo sentymencik do COD'a jest spory, mimo że mało kto na nim grał.

Na CS:GO modzie niegdyś lubiłem pogrywac.

Jailbreaka nigdy nie lubiłem, więc go wykluczam.

Nie wiem jak to aktualnie wygląda i który mod jest najłatwiej rozpromować, więc wybieram CS:GO moda.

• Legenda
Opublikowano

Ogólnie jestem za CS:GO modem, bo sam na nim grywałem, gdzie również miałem admina i był bardzo grywalnym modem.

Cod jest okey, ale mi już się to nie podoba jak za młodych czasów.

Jb wykluczam od razu.

Opublikowano

Rozumiem, że macie dużo pieniędzy własna maszyna etc. Radzę jednak uderzyć w mody, które przynoszą zyski czyli

- GO MOD

- JAILBREAK

- COD MOD

Mody typu ffa, 4fun na razie odstawiłbym na dalszy plan. Wiadomo, że lepiej by było gdyby coraz mniej kasy wkładano w serwery a nie coraz więcej ;)

@@@@@@

Cicho dudnes nie zauważyłem ankiety xdd

Opublikowano

Serwer do 1.6 nie wypali bo jednak swoje czasy ta wersja gry ma już dawno za sobą.

Lepiej skupić się by na Only DD2 było więcej osób.

Co do serwera dla CS:GO to może jakiś Surf lub DR :) 

Opublikowano

Coda będzie bardzo ciężko rozkręcić jestem za CS GO MODEM :)  Prawda jest taka że  80% serwerów teraz jest napedzanych boostami. Jeśli jest ktoś przy kasie to pompuje 1000zł miesiecznie na bosty, i serwer ma full , ja bym się dalej pchał w serwery cs go :) Takie moje zdanie :P

• Właściciel
Opublikowano

Przegłosowane, cs:go mod będzie kolejnym serwerem.

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.