Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuję wprowadzenie rang

GLOBALNY ADMIN [CS:GO] oraz GLOBALNY ADMIN [1.6]

Osoby posiadające odpowiednią rangę miałyby admina na serwerach odpowiednio Cs:GO bądź Cs 1.6.

W szczególności będzie to przydatne w cs:go gdyż serwery dopiero się rozkręcają, adminów nie ma za wielu, a aktywna osoba na wezwanie mogłaby wejść i ogarnąć serwer (jeżeli byłaby taka konieczność). 

Opublikowano

Jestem na nie, a dlaczego? a dlatego że admini muszą płacić składki na danym serwerze, jeżeli chce mieć admina.

Przykładowo:

- Global Admin 3 serwery cs:go miesięczna składka 33 zł - sms

Jeżeli dany admin chce mieć na wszystkich owych serwerach admina i ma by płacić tyle co miesiąc to będzie składał podania. Ale musi grać na tych serwerach. 

Jeden serwer sobie oleje i nie będzie na niego wchodził to jest out. A pewności nie ma czy będzie aktywny czy nie.

Jak dla mnie ranga bezsensu.

• Właściciel
Opublikowano

Kriss Admin na miesiąc kosztuje 6,15 x3 serwery to 18zł brutto niecałe bądź 3x 3,5zł przelew :)

Opublikowano

Kriss Admin na miesiąc kosztuje 6,15 x3 serwery to 18zł brutto niecałe bądź 3x 3,5zł przelew :)

no to się pomyliłem xD heh zawsze naprzód  kupowałem xD

Opublikowano

Albo dać inną kwotę dla G@? Przykładowo 6zł przelewem 11 sms? Wystarczy znaleźć rozwiązanie, osoba w końcu zajmuje się serwerami i ta ranga nie będzie rozdawana na prawo i lewo. 2-3 g@, dla osób które są aktywne :)

Opublikowano

Albo dać inną kwotę dla G@? Przykładowo 6zł przelewem 11 sms? Wystarczy znaleźć rozwiązanie, osoba w końcu zajmuje się serwerami i ta ranga nie będzie rozdawana na prawo i lewo. 2-3 g@, dla osób które są aktywne :)

Blankuś dobrze myśli sam już miałem to pisać myślę że 3 takie osoby i będzie ok

• Bywalec
Opublikowano

I te 3 osoby mają siedzieć po około 2h dziennie na każdym z serwerów? XD

Jeżeli ktoś chce admina na każdym z serwerów to niech wykaże na nich aktywność i składa podanie na każdy z osobna.

Imo propozycja bez większego sensu.

• Właściciel
Opublikowano

Słabo to widze, przykładowo lada moment będziemy mieli około 6-7 serwerów cs:go i nie chce mi sie wierzyć, że na każdym serwerze global admin spędzi chociaż godzine. Dodatkowo myślę, że powoli ekipa nam się zbiera. Only DD2 ma swoich Adminów 1.6 jak i zarówno CS:GO, mirage 5 osób, arena podobnie.

• Legenda
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: ~cl

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.