mar3k Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 Twój nick: mar3k Nick admina banującego:CoFFeRData/Mapa: 17.12.2014/de_infernoIP/SteamID:217.96.68.12Serwer (mod): 5# Katujemy.eu [COD ELITE 801lvl | VIP | UNIKAT]Opis sytuacji:Wchodzę na serwer, udaje mi się zabić 2 graczy, przy trzecim dostaję bana. Powód-czitowanie. Dlaczego nie mógł zrobić mi ss ? Gram na tym serwerze od wczoraj i serwer mi się bardzo spodobał więc czekam na szybkie UnBan ;)Wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : mar3k [AMXBans] Reason : ' Czitowanie ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Katujemy.eu [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_2 : 0 : 1606496254 ' [AMXBans] Your IP : ' 217.96.68.12 ' [AMXBans] =============================================== Error: server failed to transmit file 'sound/misc/select.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/radar.wav' Missing RIFF/WAVE chunks Kicked : You are BANNED. Check y Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoFFeR Posted December 17, 2014 User Share Posted December 17, 2014 Miałeś typowego aima . Celownik ci latał (shake) i same banie + pełno skarg na u@ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@benuss Posted December 17, 2014 Donor Share Posted December 17, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Jako, że administrator nie ma możliwości rozpisania dema usuwam bana! Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts