Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zaproponować turniej 1 vs 1, ponieważ z 5 vs 5 jest dużo problemów a to ten się nie wstawi a ten to a ten tamto...

Serwer mogę postawić bo mam jeszcze jakieś grosze na shocie, gorzej z nagrodami ale tu czekam na Mateusza bądź Piotrka.

A co wy o tym myślicie?

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Nie widzę problemu, ale poczekałbym z turniejem na koniec kwietnia. Lada chwila otwieramy nowe serwery, będzie więcej graczy i więcej osób chętnych na turniej.

Tylko jedno pytanie, byłbyś w stanie zaopiekować się całym turniejem?

Opublikowano

Chodzi Ci o turniej 1vs1 /CsGO, czy 1.6? 1vs1 jestem jak najbardziej za. Dla 3 osób na podium dorzucę się do nagrody. Jeżeli chodzi o Cs GO to mogę zarzucić jakimiś skinami a co do 1.6 to konta Cs GO - 1.6 + doladowanie w sklepiku. 

Opublikowano

Można zrobić ankietę czy 1,6 / go nie ukrywam, że nie znam się na stawianiu serwerów na SM więc będę potrzebował pomocy jeśli chodzi o CS go.

Piotrek jasne mogę zająć się organizacją :) Również jestem tego samego zdania, że pod koniec kwietnia ale napisałem temat żeby więcej stali gracze wiedzieli że coś takiego będzie.

• Właściciel
Opublikowano

Proponuje zrobić turniej 1.6 1vs1 koniec kwietnia i zaraz po zakończeniu turnieju, 1vs1 cs:go.

Mapy oczywiście aim bądź wybór aim - awp.

Opublikowano

No to postanowione! :D Jutro pojawi się ankieta dot. wersji kantera ^^

Turniej odbędzie się pod koniec kwietnia jak napisał @Dudnes :D

Będziecie na bieżąco informowani ^^ 

• Legenda
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Więcej informacji niebawem

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.