Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick: PPX

Imię: Daniel

Staż na serwerze: Brak.

Doświadczenie: byłem adminem na odd2 i only mirage :)

Znajomość sourcemoda [0/8]:5/6

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: W weekendy jak nie mam szkoły to praktycznie całe dnie odliczajac czas na mmy :P

Dlaczego Ty?: serwer niedługo powstanie i myślę, że przyda się jakiś admin na start :) Kontakt: pw steam

SID: STEAM_0:0:2740518

Akceptujesz regulamin admina?: tak

Akceptujesz regulamin serwera?: tak

Jakbym chciał zrobić na przekór paru osobom to złożył bym podanie gdy oni byli na rangach. Mateusz czy teraz odszedlem z hukiem? O wszystkim byłeś poinformowany, rozmawialiśmy o moim odejściu na tsie wraz z wyczulonym i slotem bodajże więc myślałem że wszystko jest ok, wiem że byłeś pijany ale bez przesady żeby tego nie pamietac. To że odchodzę i wracam to jest moja indywidualna sprawa, odchodzę gdy widzę, że sieć dobrze się trzyma i moja pomoc jest zbędna w tym czasie. Teraz sieć kwitnie na nowo więc chcę dołożyć swoje 5 groszy żeby ta sieć była jak w lutym 2015 roku zrobicie jak zechcecie ale czasami nie warto kierować się waszymi stereotypami ^^

Edytowane przez PPX
  • Lubię to! 2
  • Właściciel
Opublikowano

Czemu nie

+ doświadczenie

+ wiek

+ stary wyjadacz :D

A co inni na te podanie?

• Lubię to! 1
Opublikowano

Staż + 

Doświadczenie + 

Wiek + 

Większość punktów sprowadza mnie do przychylnego rozpatrzenia Twojego podania, ale bazując na Twoich poczynaniach uważam, że ponownie chcesz zaistnieć na tej sieci by następnie odejść z hukiem. Nie wiem, czy złożyłeś to podania dla pomocy w rozwijaniu się serwerów oraz forum, czy na przekór paru osobom. :> Znam Cię dobrze i jestem neutralny z przewagą na Nie. Wybacz. 

Opublikowano

Po odbytej z Tobą rozmowie na PW jestem skłonny dać Ci szansę, mam nadzieję, że mnie nie zawiedziesz. Pamiętaj, następnej nie dostaniesz. Nie spiernicz tego. Podanie przyjęte. 

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie przyjęte.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.