Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów :D Niby konto od 2k14 jednak dopiero teraz postanowiłem dołączyć do sieci jako stały bywalec. Po pierwsze będzie więcej serwerków Cs:GO a po drugie szukałem sieci na stałe, a pomysł żeby dołączyć akurat tutaj dał mi martini.

Kilka słów o mnie. Jestem Filip w tym roku kończę 18 lat.W cs swoją przygodę zacząłem w 2008 roku, w 2k10 stawiałem swoje pierwsze sieci serwerów (dzieciak chciał mieć coś swojego xD). Aktualnie przerzuciłem się całkowicie z 1.6 na GO. Przez cały czas nabyłem sporo umiejętności w AMXX, SM oraz HTML/CSS/JS. Lofciam sporty a szczególnie koszykówkę. Amatorsko tworzę sobie grafikę.

Kiedyś byłem w sieci znany jako blanken/BeSs a teraz jako Szelc (w najbliższym czasie będę się starał o zmianę nicku).

Pozdrawiam wszystkich użytkowników  :wub:  :wub:  :wub:

• Właściciel
Opublikowano

Cześć

• Lubię to! 1
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Witamy

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.