damian1988wgw Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 Twój nick:damian1988wgw Nick admina banującego:I <3 kurwa AWP !Data/Mapa:17.12.2014 - 19:33:50 Only DD2IP/SteamID:STEAM_0:0:69423857Serwer (mod):Only DD2Opis sytuacji: Zabiłem admina (dał mi bana) hedshotów za dużo poleciało i ban .Wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : damian1988wgw [AMXBans] Reason : ' Cheater ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Katujemy.eu [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 69423857 ' [AMXBans] Your IP : ' 78.159.91.83 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your A co do Admina banującego to chyba nie ogar bo kierujesz się chłopie tylko tym co ci piszą na U@ a cheytera to poszukaj w śród swoich koleszków bo ze mnie go nie zrobisz i tyle w temacie . PZD. A po drugie to zmień Nick bo jest wulgarny . Chyba że lubisz jak na ciebie tak wołają Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 Zapraszamy admina banującego do rozpisania demka ma na to 24h :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Aim, nie ma nadczym dyskutować. Brak ub Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts