ExTazer Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 Nick:ExTazer Imię:Mikołaj Wiek:18 Staż na serwerze:Gram tyle ile moge i kiedy moge Doświadczenie:Przygoda zaczęła się od 6 podstawówki ;) Znajomość AMX [0/8]:5/8 Czy byłeś / byłaś już adminem?:owszem byłem na niejednym serwerze Dlaczego Ty?:Jestem osoba która bardzo lubi grać w cs'a lecz nienawidze odpałów a grając ostatnio na serwerze często się z nimi spotykam i chciałbym to ukrócić do pozioimu minimalnego tak samo ludzi którzy "kurwa" używają jako przecinek w każdym zdaniu :). Kontakt:gg:1250047 tel:506294442 STEAM:STEAM_0:0:103760611 Akceptujesz regulamin admina?:Tak Akceptujesz regulamin serwera?:Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKOSH Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 Chwilowo jesten na TAK (: Skoro miałeś adminem na niejednym serwerze to twoje AMX sięga tylko 5`ciu punktów?Trochę słabo Steam masz , Podanie mnie dość przekonuje ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
draq* Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 Jestem na TAK. - miły - ogarnięty - dobrze gra można z nim Współpracować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 Na tak wiek , ogarnięty myślę że da rade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTazer Posted December 17, 2014 Author Share Posted December 17, 2014 tylko 5 bo miałem też rok przerwy więc troche zapomniałem co i jak mam do tego prawo prawda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@benuss Posted December 17, 2014 Donor Share Posted December 17, 2014 Gracz jest aktywny, zgłasza odpałów i myślę że podoła zadaniu! Powodzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 Jestem na TAK. - miły - ogarnięty - dobrze gra można z nim Współpracować. Tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts