Jump to content
Szybka rekrutacja na Redaktora Forum ×
KOKOSH

KOKOSH zwitał :D

Recommended Posts

Witam! :)
Jestem Kacper, jestem miły, kreatywny, zabawny, w wolnym czasie lubię wyjść gdzieś ze znajomymi, porobić jakieś amatorsie grafiki które w ogóle mi się nie podobają xd, lubię także pograć w Counter-Strike w wolnych chwlach :)
Strzelam zawodowo już prawie trzy lata. moja kariera zaczęła się w styczniu 2012 na serwerze COD MOD ;)
Obecnie też pogrywam czasami na COD MODach lecz rzadko.

Wolę potrenować tak bardziej ten... xd ESL, AWP, FFA ;]

Trafiłem do was poprzez reklamę na Wiaderku ;)
Zobaczyłem że będziecie mieli serwer JailBreak, macie FFA, CODy, DD2 :p

Wszystko w ponad 90% zapełnione... Czemu nie?
No i zostaję ;p

Na forum będę próbował zgłaszać moderatorom różnych gagatków co nie umieją napisać poradnika tylko kopiują go z innych for, będę również zgłaszał cziterów z serwerów, oraz będę bardzo aktywny na forum. Na pewno bardziej aktywny na forum niż na serwerze ;)
Counter-Strike nie ciągnie mnie tak jak kiedyś, ale lubię w niego pograć.. kiedyś grałem 15h dziennie na wakacjach a 7 - 10h dziennie w trakcie Szkoły także byłem NO-LiFE Xd

Pozdrawiam

KOKOSH

p.s - Tak jak już wspominałem będę próbował łapać różnych "gagatków" i jednego już mam ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.