Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Imię : Mariusz
Staż na forum : Od początku powstania sieci 
Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum : Mam trochę luzu teraz, więc myślę, że tak od 2-3h dziennie na spokojnie, a czasami nawet i więcej.
Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] :9-10, ponieważ każdy może popełnić jakiś błąd. 
Dlaczego ty? :  Myślę, że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko, byłem już moderatorem i to nie raz, nawet na tej sieci i myślę, że spisywałem się bardzo dobrze do czasu, aż zaniedbałem swoje obowiązki z powodów prywatnych. Aktualnie mam bardzo dużo czasu, który zazwyczaj spędzam na grze, ale nie da się cały czas grać i chciałbym lepiej spożytkować mój czas, niż tylko gra i gra. Wiem, że parę miesięcy temu zawiodłem, ale to już minęło i myślę, że już więcej tak się nie stanie.

Jest aktualnie 1 moderator i myślę, że przyda mu się pomoc :) Pozdrawiam martini
Znajomość IPB [0/10] : 8-9/10
Zapoznałeś się z regulaminami?:TAK
Zapoznałeś się z wymaganiami?: TAK 

PS. Praktycznie całe podanie skopiowane z ostatniego podania, ale po co mam pisać od nowa to samo? Co miałem dodać/zmienić to dodałem/zmieniłem. 

@Olu a co mnie interesują pozostałe sytuacje? Chciałem się dowiedzieć to zapytałem na PW, a tak naprawdę skoro jestem na tej sieci to tak naprawdę niepotrzebnie się pytałem, ale miałem ochotę to spytałem. 

Teraz ja przytoczę twoją wypowiedź z mojego poprzedniego podania: 

Martynko, byłeś modem jednak z czasem miałeś miej tego czasu i opuściłeś nas ;/ teraz ta aktywność także nie jest mega powalająca. A tak na ogół to bardzo przyjemna mordka, bardzo sympatyczny, nie wdaje się w kłótnie. Jesteś bardzo ogarnięty i widziałabym Cię na tym stanowisku gdyby nie ta cholerna aktywność ^^ 

Neutral  :)

Twoje wypowiedzi nie pokrywają się po tych ostatnich sytuacjach :D

@fines

Wiem, że czekasz na moje "nie", więc już śpieszę  :P

Na nie 

- Już enty raz słyszę, że się poprawisz,

- aktywność niby jest, ale jednak nie ma tyle co na SB

Powiedz mi , co mam robić jako zwykły użytkownik? Co mam robić spam w działach? Nie mogę ani zamykać, ani przenosić tematów, więc jak? 

Po 2, jak zobaczyłem, ze czytasz temat już znałem twoją wypowiedź :D

@Olu

Co muszę wiedzieć to wiem, wszystkiego nie potrzebuje do wiadomości. 

@Ola

Domyślam się, że chodzi Ci o post z twoją rezygnacją w temacie z Awansami/Degradacjami :)

@Ola

Chodzi Ci o zmianę kodu reklamowego? A dokładniej usunięcie z niego serwera TS? Czy jeszcze nie o to Ci chodzi? 

• Właściciel
Opublikowano

Jestem za :)

+ wiek

+ doświadczenie

+- aktywność

Co do aktywności nie mam się do czego przyczepić. Forum od pewnego czasu ma dużo mniejszy ruch, większości aktywnych tematów to offtopic czy głosowanie na serwery więc ocenianie aktywności odpuszczam.

Poczekam jeszcze na kilka wypowiedzi :)

• Lubię to! 1
  • Bywalec
Opublikowano

Tak bardzo boli mnie to, że nie potrafisz sam zadecydować o losach usera, tylko musisz podlegać temu co jest w regulaminie, że nie mogę dać Ci głosu na tak.

Co do aktywności wolę się wstrzymać, bo wiem jak potrafisz olać obowiązki.

Wiek na plus.

Na nie.

• Właściciel
Opublikowano

Niestety ponownie zbyt wiele negatywów, pomimo dobrych chęci i mojego głosu tak niestety nie mogę przyjąć podania. Spróbuj przekonać forumowiczów, że zmieniłeś swoje podejście do pracy i napisz ponownie podanie.

Podanie odrzucone.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.